Bildirim
General Mobile GM9 Pro 1619TL, 64-4GB, 6' Amoled G.G.5,SDM660,Octa-core 2.2 GHz Kryo 260, Adreno 512
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Konusu var. -
Marka.kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun suredir kullaniyoruz güzel telefon parasina göre
n11'de daha ucuza maledilebilir 1685-%4 indirim(2500'e tamamlayarak), 1617-50TL chip para= 1567TL -
Gm mi allah korusun.
2 kere ayni yalanlara kandik.
" Bu fiyata yok, cok iyi donanım, mükemmel özellikler, muthis bak google ile yazilim anlaşmaları var" hepsi yalan. Güncelleme google ile anlasma olsa bile yarim yamalak geliyor, internette buldukları romu paylastilar be guncelleme diye, onu geçtim en kalitesiz malzemelerden üretiyorlar. Yazilim 5 para etmez sürekli çokuyor. Dokunmatik desen basmıyor. Kronik sorunlari saymiyorum bile.
Ucuz çünkü en kalitesizi kullanıyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
F/p bakımından güzel ürün. Kullanıyorum bende.
NFC de olaymış iyiymiş. -
GM indirimi ile 1530 TL'ye aldım kullanıyorum memnunum.
Kağıt üzerinde müthiş ama alıp en fazla 1 hafta kullanabildim. Ayıplı ürün olmasına rağmen iadeyi de kabul etmezler. Mecbur thh bekliyoruz.
Bu marka geçenlerde yurtdışı teknoloji sitelerinde haber olmuştu, türk firma xda'da paylaşılan romu güncelleme diye verdi şeklinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 20 Ağustos 2019; 17:3:45 > -
Teknosa 1 günlüğüne mi fiyati düşürdü şuan 1700. Şimdi en uygun 1685 n11 de kuponla 1645 e geliyor ,varmı daha uygun bilen
1350 TL'ye Xaomi Redmi 7 var. Bunun benzeri birçok telefon var. Buna rağmen gidip 1600 TL'yi gm gibi bir markaya vermek gerçekten çok ilginç. 1600 TL. Neredeyse asgari ücret. Karşılığında gm. Şaşırtıcı.
Yazılan telefonların hepsi GM9 Pro'nun altında. Buna eş değer sayılabilecek en yakın Redmi Note 7 var ama GM9 Pro ondan da üstün görünüyor. Niye tercih Çinliden yana kullanılsın ki? -
Meizu x8, biraz daha bütçeyle meizu note 9 var. Realme 3 pro da geliyor. Gm9pro ya tercih ederim hepsini. -
Gercekten bu insanlari anlamiyorum yahu senin ülkende birleştirilse bile en azindan bir insan bir mühendis iş sahibi olur ve 1 tl bile bu ülkede kalır. Batılı bencillik tvler ve sosyal medya toplum mühendisligi ile gençleri bitiriyor
GM5 Plus kullanıcısıyım vay Android One 3GB Ram Snapdragon 6xx diye aldık 950'ye zamanında noldu, 5 kere servis ve şimdi THH. Eğer paranızı çöpe atmak istiyorsanız alınız GM9 Pro'yu yarın bir gün servise işiniz düştüğünde ''Kasa yamuk, 300 TL verin'' dediklerinde de ah vah edersiniz -
kamerası çok iyi. -
Fırsat güncel arkadaşlar, ayrıca bu telefona en yakın özellikteki 2 telefonda da indirim var redmi note 7 İstanbul Bilişim'de, Meizu x8 64 ise HB ve n11'de 1600 seviyesinde haberiniz olsun. Meizu x8 gerçekten akıl çelen bir rakip olmuş. Bence GM resmi olarak 1500TL civarına çekmeli bu modeli.
Düzenleme: imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 22 Ağustos 2019; 2:26:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Gm mi allah korusun.
2 kere ayni yalanlara kandik. " Bu fiyata yok, cok iyi donanım, mükemmel özellikler, muthis bak google ile yazilim anlaşmaları var" hepsi yalan. Güncelleme google ile anlasma olsa bile yarim yamalak geliyor, internette buldukları romu paylastilar be guncelleme diye, onu geçtim en kalitesiz malzemelerden üretiyorlar. Yazilim 5 para etmez sürekli çokuyor. Dokunmatik desen basmıyor. Kronik sorunlari saymiyorum bile. Ucuz çünkü en kalitesizi kullanıyorlar. |
Yazılan telefonların hepsi GM9 Pro'nun altında. Buna eş değer sayılabilecek en yakın Redmi Note 7 var ama GM9 Pro ondan da üstün görünüyor. Niye tercih Çinliden yana kullanılsın ki?
|
F/p bakımından güzel ürün. Kullanıyorum bende.
|
Hevesi olanın hevesi kırılsın diye yazdım zaten. İnsanlara iyilik yapmak ne zamandan beri suç?
|
Gercekten bu insanlari anlamiyorum yahu senin ülkende birleştirilse bile en azindan bir insan bir mühendis iş sahibi olur ve 1 tl bile bu ülkede kalır. Batılı bencillik tvler ve sosyal medya toplum mühendisligi ile gençleri bitiriyor
|
Fırsat güncel arkadaşlar, ayrıca bu telefona en yakın özellikteki 2 telefonda da indirim var redmi note 7 İstanbul Bilişim'de, Meizu x8 64 ise HB ve n11'de 1600 seviyesinde haberiniz olsun. Meizu x8 gerçekten akıl çelen bir rakip olmuş. Bence GM resmi olarak 1500TL civarına çekmeli bu modeli.
Düzenleme: imla. |
GM pişmanlıktır.
|
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat ücreti
- yılların vodafonelusu
- vodafone 10 gb hediye tobi
- turkcell faturalıya geçiş
- bimcell hediye internet kazanma
- indirimler ne zaman başlıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X