Şimdi Ara

Yılların vodafone'lusu kampanyası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Natsureyiz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone müşterisi olduğunuz süreye göre hediye internet vermeye başladı yanımda uygulamasından hikayeler kısmından yılların vodafone'lusuna tıklayarak hediyenizi alabilirsiniz.

• 1 hafta 30 GB teşekkürler
  • Teşekkürler yararlandık 100 gb geldi 1 ay
  • kokoci35 kullanıcısına yanıt
    Telsim Gsm🥲
  • inexo kullanıcısına yanıt

Bizim Telsim sevdamız persilden motorola telefonla başlamadı , hey gidi günler hey 😐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 17 Aralık 2024; 23:18:4 >
  • AGAya beleş

• 😁😁

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50GB ama 3 gün geçerli . böyle hediyeler günlük haftalık verilmesi yasaklanmalı , en az 1 aylık olmalı . 50GB yı değil 10gb ı bile 3 günde bitiremem ben . onlarda bunu algoritmalarından bildiği için bana böyle vermişler hediyeyi .

• Teşekkürler hocam
  • 2 gün evvel abone oldum, storylerde bende çıkmıyor henüz. Numaramı geri taşımak istiyorum. Numara taşımayla geldim, memnun kalamadım.

İlle 90 gün beklemeli miyim?

• 100 gb gelmiş 🤣
  • haftalık 30gb çift hat desen. oldu 60gb. Allah bereket versin

• yalnız bu terbiyesiz vodafone şöyle bir coyotelik yapmakta,
    paketimin süresi 30 aralıkta bitecek, ancak verdiği 1aylık 100 gb 19 ocakta bitecek,
    bu utanmaz operatör ne yapıyor dersiniz?
    evet evet önce 19 ocakta bitecek 1aylık paketi kullanıyor,
    30 aralıktaki pakete dokanmıyor,
    bu utanmazlıktır, müşteriyle alay etmektir, yüzsüzlüktür, memlekette utanma sıkılma diye bir şey kalmadı yemin ederim, en son alıp başımı gideceğim o olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 25 Aralık 2024; 3:47:21 >
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Önce hediyeyi kullanıyor pakete dokunmuyor doğru olan da o zaten.
    Gitmeden önce bı sakin olmayı öğrenin bence.
  • celil.mayaoglu kullanıcısına yanıt

KUTLAMA5GB yaz 7000 e gönder bende yeni aboneyim öyle aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 29 Aralık 2024; 16:41:28 >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    şimdi söyle bakalım bana minik karınca,

marketten 3 kilo kuşbaşı aldım son kullanım tarihi 30 aralık,

sonra bi baktım ki, kuşbaşı indirme girmiş 10 kilo daha aldım son kullanım tarihi 19 ocak,

ben 30 aralık skt olan kuşbaşını pişireceğim zaman marketçi gelip hop onu yiyemen önce 19 ocak skt olanı yiyecen diyor,
    ben de onun skt sı na daha çok var önce bunlar diyorum yok diyor bana yasaklıyor aldığım kuşbaşları kilitliyor gidiyor,

şimdi bu doğru mudur minik karınca,

doğru olan nedir de hele bir bana,

literaturde buna ilk giren ilk çıkar denmektedir,
    ecnebi kısaltmasıyla FIFO

yani first in first out neymiş ilk giren ilk çıkar,

o zaman ilk giren paket 30 aralık itibari ile tüketilmeli bundan sonra bu paket bitmesini müteakip,
    19 ocak biti tarihli paket kullanılmalı,

operatör bana veriyor al 1 aylık kullan diyor ama neyi ne zaman kullanacağıma karışıyor,

bu durumda ben paketimden kalan 20 gb kullanabilmek için önce 100 gb ı bitirmeliyim,
    bu da demek oluyor ki esasında verdiği paket 15 günlük,

veyahut 20 gb yakacağım, 100 den devam edeceğim 30 aralıkta 20 gb silinecek,

bu durumda paket 100 gb değil 80 gb olmuş olacak,

yani iki ucu bklu değnek her hali külarda kazık daima vatandaşa,

ben buna sitem ederken sen minik karınca sen kj çalışkan zeki ve prensipli karınca gelip de doğru yapüyürler iyi oluyür böyle çok güzel demenin ,
    tabiata ne faydası var,
    bana bu hareketin doğru olduğunu ispatlaman gerekiyor,
    karınca süren başladı.

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt

Sağolasın ama Telekoma geri döndüm. Böyle mutluyum.

• Benimde 98 senesinden taaa Telsim zamanından bir hattım var, Motorola D460 ile beraber ilk telefonum ve ilk hattım...Geçen seneye kadar faturalıydı, ufak bir ücreti vardı kenarda duruyordu...Sonra tarifeye fahiş bir zam yaptılar, ön ödemeliye geçirdim ama dursun diye duruyor yani...2004 ten beri 3310 da takılı...100gb vermişler...Buda böyle bir anım olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 27 Aralık 2024; 11:12:43 >
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Ben de gönderdim ama hatalı SMS diye cevap geldi
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

bitişikmiş hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.