Şimdi Ara

general mobile ile USB den internete girilirmi nazil bir care

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir XP masaüstü bilgisayar im var telefonumunda interneti. telefonunu USB den takip modem olarak kullanmak istedim. Ne yaptiysam olmadi. Neti arastirdim bu konuyla ilgili telefonu bilgisayara modem olarak tanitmam mi gerekiyor artik bilemedim. Suna. Bi el atin arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar kablosuz ve bağlantı taşınabilir hotshot usb kablosu sıralama çoğu telefonda böyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben win 7 yüklü arkadşın bilgisarında yaptım ama kendi xp yüklu masaüstü bilgisayarımda yapamadım. sanrım dediklerinizi arkadaşın bilgisayarında yaptıgımda bilgisayar bişeyler yükledi. ama xp de yapmıyor. arkadaşın bilgisayarında telefonu taktığımda aygıt yöneticisinde ağ bağdaşcılarında ' Remote NDIS based Internet Sharing Device' diye bir yazı çıkıyor. sanırım xp ye programını yüklemeliyiim. bana yardım
  • Kanka arkadaşa yardımcı olsana

• Telefon modeline gore usb suruculerini bul yada cd si varsa kur ondan sonra Android Ayarlardan tethering olarak goster cihazi.

• Dediklerinizi yaptim. USB driverleri buldum mtk6500 diye bi program ama olmuyor olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanz52

Benim bir XP masaüstü bilgisayar im var telefonumunda interneti. telefonunu USB den takip modem olarak kullanmak istedim. Ne yaptiysam olmadi. Neti arastirdim bu konuyla ilgili telefonu bilgisayara modem olarak tanitmam mi gerekiyor artik bilemedim. Suna. Bi el atin arkadaslar

usb internet tethering diye bir olay var.hem uygulaması var hemde hazır ayarlarda var.ayarlar-internet paylaşımı (usb bağladıktan sonra usb ile bağlanma etkinleştirip telin netini pc ye kullanabilirsiniz.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.