Ay olmuş neredeyse Mart ve hala GM sitesinde yok bu model.. Burada yazan arkadaşlar buna bir açıklık geitrseler iyi olacak...
Kardeş 2010 da çıkacakmıştı hala çıkmamışsa hiç çıkmaz.
geçen gün GM'yi aradım. şu an için touchstone ve cosmos modellerinin üretimi durmuş maalesef. ben de büyük heyecanla bekliyodum ama durum böyle malesef. ama yine de yetkilinin dediğine göre bu özelliklere sahip bir cihaz çıkarma aşamasındalarmış. bu çıkaracakları cihazın adı da 1-2 yıl önce barselonadaki dünya cep telefonu kongresinde duyurdukları modellerden biri olan "FENOMEN" olacakmış.yine android bir cihaz yani. cosmos yada touchstone modelinden farkı yok gibi bir şey.ilgililere duyurulur...
ama analog tv olmayacak sanırım. analog tv koymazlarsa da ben o cihazı almam ayrı konu.
edarguner nickli şahıs yanılıyor arkdadaşlar. işin ilginci kendi söylediğine kendisi de inanıyor. General Mobile büyük bir amerikan firmasıdır. Bunu sağır sultan bile duymuştur, o derece yani. Senin bilmemen senin eksikliğindir.
Firma Türk firması değil, sadece distrübütörlük ve üretim hakkı almıştır Amerikadan Türkiye. sonlejyon nickli arkadaşın yazdıklarının çoğuna katılmakla birlikte general mobile hakkındaki görüşlerine katılmıyorum.Firma kesinlikle Amerikan menşeilidir.
gidip araştırıp öyle konuşmak lazım.Genaral Mobile hakkındaki karalamalara, fason üretim gibi söylentilere asla kanmayın, aldanmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme