|
Bildirim
Hani en yeni android sürümü ilk önce android one cihazlara geliyordu? Ne özelliği kaldı gm telefonlarının?
|
General Mobile de tek gerçek Android One telefon GM4g modeli idi sonrakilerin güncellemesini GM veriyordu. Beceremediklerinde de topu google a atıyorlardı...
Burlarda GM yi bir çok konuda savundum lakin şunu söylemeliyim.... YALAN ile doğru bir iş yapılmaz... Sen YALAN ile satıyorsan cihazlarını Müşterilerini kandırıyorsan Altından telefon yapsan bi b.k a yaramaz Bundan sonra Gm alırmıyım tabiki hayır... İnsanları SALAK yerine koyan gözünün içine baka baka yalan söyleyen bir firmadan 1 tane çöp almam çok net... |
Görende özel ara yüz kullanıyor zanneder.
|
Allah sizi alsın. Başka diyecek söz yok!
|
Alırken sana bir şey vaad edildiyse onun yerine getirilmesini beklersin gözünün içine baka baka yalan söyleyip seni salak yerine koymaya calısırlarsa cıldırırsın...
Diğer yandan google ın direk güncelleme verdiği tek telefon gm4g idi... tabi biz bunu diğerlerini alınca öğrendik. google ın bir alakası yok gm 4g den sonra General mobile ismi ve performansı kullanarak insanları aldattı. Bu güncellemeleride kendisi verecek kim bilir nasıl verecek hatta belkide veremeyecek... bu saçmalıklar üzerine çıldırmamak eldemi... pil konusuna gelince ben büyük bir sıkıntı yaşamadım pil konusunda diğer yandan ne oldugunu bilerek aldım bilmediğim şey güncelleme kısmıydı |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 1 Kasım 2017; 17:55:16 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 1 Kasım 2017; 21:46:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 2 Kasım 2017; 1:1:3 > |
|
|
|
|