Şimdi Ara

General mobile kullanan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gm diskavri 16gb kullananlar telefon hakkinda yorum yapabilir mi almayi dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel yokmu kullanan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onu alana kadar moto g al hem saf Android güncelleme ilk ona gelir Daha ne istiyorsun

• Ya bilmiyorum baska bi forumda gm tavsiye edildi biyerde t50 aklim cok karisti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto g veya xperia L daha iyi bir tercih olacaktır
  • Bir mağazada görerek aklına hangisi yatıyorsa onu al.

Herkes burada bir şey diyor.Birisinin beğenmediğini diğeri çok beğeniyor.
  • T50 denilen cihaz çinli ZTE nin star1 modelinin ips ekranının tft ye 2 gb raminin 1 gb düşülmüş halidir. Pili çıkarılamaz ayrıca hafıza sd kart takamazsınız. Discovery ise ips ekrana sd kart slotuna sahip ise de üretim hataları olan bir model. Gerçi discovery den sağlam çıkıp memnun olan da çok. Operatör telefonları maalesef başka markaların bu şekilde kırpılmış modelleri olduğundan ve kendi romlarını telefonlara yüklediklerinden ki bu romlar zamanla sistemi zorluyor tavsiye etmem. Moto g ise saf android ips ekranlı güncelleme derdi olmayan bir telefon eksileri ise çıkarılamaz pil sd hafıza kartı takılamaz ve kamerası nispeten çok iyi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 18 Haziran 2014; 22:18:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.