Bildirim
General Mobile şarj cihazı sıkıntısı [SS]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Daha yumusak uclu tercihen samsung kablosu kullanin.Benimki de biraz yamuk duruyor ama sarj oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şirkette GM kullanan abinin kablosunu taktım tam oturuyor sanırım şarj aletinin değişmesi gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG şarj kablosu kullanıyorum kendi şarj kablosundan daha kaliteli ve iyi.
Nokianın Data kablosunu kullanıyorum. Tam oturuyor.
Bana önerebileceğiniz marka model var mı LG nin hangi modeli uygun mesela
orjinal data kablolari ne kadar
zaten normali o şekilde duruyor, benimde öyle şarj oluyor mu sen ondan haber ver
Şarj oluyor ama az bişey dokunsun çıkıcak gibi başka birinin orjinal kablosu tam oturuyor
quote:
Orijinalden alıntı: haymanali2006
Nokianın Data kablosunu kullanıyorum. Tam oturuyor.
+1 sıkıntısız
samsungun koca kafalı ip ince kablolu yumuşacık bir şarjı var bana gt-c3530 dan miras kaldı hem uzun hemde soketi zorlamıyor -
O kablonun giris yeri biraz kalin samsung sarj kablosu al
onur alp aydın açıklamıştı biraz boşluk kalıyordu eğer zorlarsak şarj soketi bozuluyormuş yani sen kafana takma sadece oturması için zorlama ama çok istiyosan yeni bir kablo alabilirsin -
benim bildiğim zaten öyle duruyor. -
Bendede oturmuyor.onu takmamani tavsiye ederim çünkü aşağıya dogru asildigi için hem soketi bozabilir hemde kablonun ucundaki soket çıkabilir aynen bende olduğu gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde rastgele nokia Data Kablosu buldum tam oturuyor sıkıntı olmazsa eğer onu kullanıcam
Sarj soketi sikinsi.....o bir klasik..discovery
Arkadaşlar Bilim Sanayi Bakanlığı şikayet hattı var. Bu ürün belli ki hatalı üretim. Bunu tüketiciye yansıtamazlar. Aynı problemi yaşayan dünya kadar insan var. Formu doldurup gönderelim,
https://bim.sanayi.gov.tr/temp/webform1.aspx
Başvuru çok olursa bakanlık firmaya haddini bildirecektir diye düşünüyorum. -
Biyerden almıştım ferronun 20 tl ye sorunsuz bayağı yumuşak BlackBerry logosu var arkasında.
Sakın zorlama, zorlarsan 2 gün sonra şarj soketim bozuldu diye konu açarsın. (kablosunu değiştirmen yeterli ama zaten şarj ediyorsa değiştirmene bile gerek yok)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X