Şimdi Ara

General Mobile Ultimate Slim 4GB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
19.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı alalı 2 gun olmadı daha ama hiç memnun kalmadım aldığım fiyata almak isteyenlere verebılırım. 2 yıl telpa garantili kutusu ve içindekilerle beraber. herseyı ile.. kargo bedeli kendilerinden olmak şartıyla..düşünenler pm den mesaj atabılırler
  • Metin mesela hangi özelliklerinden memnun kalmadın? Ayrıca aldığın fiyata kim senden niye alsınki? Adam gider 0 alır
  • bende almayı düşünüyorum özellikle wifi hotspot olduğu için almayı düşünüyorum, fakat flash videolarıda açabiliyorsa kesin alıcam.kullananlar yorum yapabilirlerse çok yardımcı olurlar.ayrıca 370 Tl nasıldır bu tel için.2.el olarak almak istemiyorum fakat 300 e satanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord4

bende almayı düşünüyorum özellikle wifi hotspot olduğu için almayı düşünüyorum, fakat flash videolarıda açabiliyorsa kesin alıcam.kullananlar yorum yapabilirlerse çok yardımcı olurlar.ayrıca 370 Tl nasıldır bu tel için.2.el olarak almak istemiyorum fakat 300 e satanlar var.

Hocam nerede satıyorlar ya. ben sahibinden gibi siteleri alt üst ettim bulamadım 300tl ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

bende almayı düşünüyorum özellikle wifi hotspot olduğu için almayı düşünüyorum, fakat flash videolarıda açabiliyorsa kesin alıcam.kullananlar yorum yapabilirlerse çok yardımcı olurlar.ayrıca 370 Tl nasıldır bu tel için.2.el olarak almak istemiyorum fakat 300 e satanlar var.

Hocam nerede satıyorlar ya. ben sahibinden gibi siteleri alt üst ettim bulamadım 300tl ye.

300 TL fakat hala satıyomudur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord4 -- 10 Haziran 2012; 15:11:33 >

• Ben 4 gün önce telpanın indiriminden 299 liraya aldım. Telefondan çok memnunum, bitek oyunları açarken biraz vayaş kalıyor ama oda çok sorun değil. Dokunmatiği oldukça güzel. görünümü harika, sağlamlığı güzel, bu fiyata nokianın basit modellerini anca alırsınız. Ben 10 üzerinden 9 verdim. Tabiki fiyat performans olarak. Bi arkadaşın dediği gibi 2.000 liralık veya 1.000 liralık telefonlarla kıyaslarsanız tabiki yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalcelebi

Ben 4 gün önce telpanın indiriminden 299 liraya aldım. Telefondan çok memnunum, bitek oyunları açarken biraz vayaş kalıyor ama oda çok sorun değil. Dokunmatiği oldukça güzel. görünümü harika, sağlamlığı güzel, bu fiyata nokianın basit modellerini anca alırsınız. Ben 10 üzerinden 9 verdim. Tabiki fiyat performans olarak. Bi arkadaşın dediği gibi 2.000 liralık veya 1.000 liralık telefonlarla kıyaslarsanız tabiki yanlış olur.

flash video,film vs. nasıl.yabancidiziizle sitesinden herhangi bi dizi açmayı denermisiniz?
  • yokmu flash videoları açıp açmadığını söyleyecek birisi :S
  • quote:

yokmu flash videoları açıp açmadığını söyleyecek birisi :S

Bu cihazın flash player desteği yok, bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 11 Haziran 2012; 13:14:11 >
  • sağol dostum kötü olmuş fakat zaten tabletim var bu telefonu da wi fi hotspot özelliğini kullanıp tabletle internete girmek için kullanıcam tatilde.ama olsa daha iyi olurdu
  • telefonu alalı 3-4 hafta oldu.Oldukça memnunum.Android olmasıda harika fiyatıda çok uygun media marktdan 375 tl ye aldım.şarjı hiç kurculamazsan 3 gün gidiyor.
  • telefonda radyo varmı?
  • Kullanan arkadaşlar biraz daha bilgi verirlerse daha güzel olur,mesele fotoğraflı inceleme ya da videolu inceleme gibi gerçekten güzel olur.
  • Arkadaşlar batarya çok az gidiyor. Yedek bir batarya ve şarj cihazı alıp 2 batarya kullanmak istiyorum. Ama nette baktım bulamadım. Bu telefonun bataryasını nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bugün carfurda 340tl aldım ekranı gayet canlı dokunmatiği de güzel kamerada 5mg fiyata göre iyi
  • Telefon hakkında biraz bilgi verirmisiniz.Kullanım deneyimi falan bazı şeylere açıklık getirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44fthhkn44 -- 28 Ağustos 2012; 13:40:45 >
  • Arkadaşlar buradan bu telefonu tanıtmaya devam ederseniz(gerçekten kullananlar)bana öyle geliyorki telefon baya bir alınacak.Bu telefonu almış değilim bu yüzden sizlerden doğru bir şekilde bu telefonu yorumlamanızı istiyorum.
  • Arkadaşlar buradan bu telefonu tanıtmaya devam ederseniz(gerçekten kullananlar)bana öyle geliyorki telefon baya bir alınacak.Bu telefonu almış değilim bu yüzden sizlerden doğru bir şekilde bu telefonu yorumlamanızı istiyorum.
  • arkadaşlar benim telefona bi haller oldu. özellikle kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.

hani arama yapıldığı zaman telefonunun üst ahizesinin yanında ufacık bir kırmızı ışık yanıp sönüyor ya işte o ışık 2 gündür devamlı yanıp sönmeye başladı. hiç durmadan yanıp sönüyor. önceden çağrı sonlanınca o da sönerdi. bu sorun batarya tüketimini de inanılmaz derecede artırdı. her gün şarja koymak zorunda kalıyorum.

bu sorunu yaşayan var mı acaba??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.