Şimdi Ara

General Mobile Ultimate Slim 4GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
19.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General mobile ultimate slim hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Android gingerbread varmış. fiyatı da oldukça uygun. forumlarda oldukça iyi yorumlar yazmışlar. donanımhaber kullanıcıları da fikrini paylaşabilirse çok mutlu olurum.

• evet yokmu bilgisini paylaşacak arkadaşlar benimde ilgimi çekti bu cihaz.
  • diğer forumlarda çok iyi şeyler yazmışlar hakkında. hatta bi forumda şöyle yazıyor

" arkadaşlar çok teşekkür ederim ama ben general mobile ultimate slim'i lg optimus black ile karşılaştırdım ve sizin gibi düşünmedim. ewet ekran olarak lg daha iyi. kamera olarak ikisi de aynı. diğer özellikler de aynı. ama ultimate slim'deki iki özellik lg ye fark atar. birincisi wi-fi hotspot özelliği. yani internetini aynı anda başkalarıyla da paylaşabilmek. bu özellik bana çok lazım çünkü gittiğim çoğu yerde internet olmuyor. ve her zaman telefondan internete girmek de olmuyor. o yüzden telefonumun interneti ile bilgisayarımdan internete girebileceğim.
    diğer ve daha önemli fark/avantaj ise ultimate slim'de android gingerbread olması. lg de bir önceki sürüm olan froyo var. Android zaten çok hızlı kendini yeniliyor ve yeni sürüm mevcutken bi eskisini almak istemiyorum. ayrıca fiyatlar karşılaştırıldığında da ultimate slim daha avantajlı 499 lira. bu şartlarda bana ultimate slim almak çok daha mantıklı görünüyor. "

http://www.generalmobile.com/tr-tr/p/Ultimate%20Slim%204GB/1?lang=tr-tr websitesinin adresi. ben de inceliyorum. duyumlarımı tekrar paylaşırım

• arkadaşlar bende bu telefonu almak isteyenlere faydalı olabilecek bir kaç yorum yapmak istiyorum.

Telefon çok ince kasası çok sağlam hiç bir yerden gıcırtı gelmiyor arka kapak süper dizayn edilmiş

ekran kapasitif ve multi touch lı tepkileri süper

256 mb ram 600 mhz işlemci var bence yeterli ama zorlarsam ne olur diyorsanız ufak tefek takılmalar oluyor

bizzat skype whatsup tv programlarını indirdim bir sıkıntı yaşamadım internet deneyimi güzel

kutu içeriğinden 2 kapak çıkıyor biri beyaz biri siyah telefonun ses kaliteside ipod touch ile kıyaslarsak %70-75 oranında içinden çıkan kulaklık 5 kuruş etmez ve telefonu huwei üretiyor :D çin malı falan değil

bana göre tek eksi yani içindeki android 2.3.5 sürümünde salak salak bir kaç uygulama var misal viber misal backup maneger bunlarıda sıkıntı yapmaya pek değmez
  • Batarya performansı nasıl acaba?
  • batarya performansı günlük kullanım şartlarında sabah çek akşam tak yaparsın film video internet oyun falan oynarsan 5-7 saat arasında sonuç alırsın
  • Ben aldım gayet hoşuma gitti 380 a aldım 1 haftalık kullanılmış telefonu
    Shift pes 2012 asphalt 5 gayet güzel gidiyor şarz konusunda cimri oldugunu söyleyebilrim wifi gps konusundna oldukça başarılı sadece ramı 512 olsaydı
    süper olurdu Dokunmatik tepkimesi müthiş 5800 kullandıktan sonra aldım bu yüzden olabilir :)) almak isteyenlere tavsiye ederim ayrıca Huawei x3 ile aynı
    telefon Huawei
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefon benide cezbetti 430 450 tl arası eşdeğer başka bir tel öneriniz varmı arkadaşlar?
  • İdeos x5 alabilirsin
  • İdeos x5 sıfır cihaz sanırım zor elimdeki en tavan para 450Tl 2ci elde düşünmüyorum. Önerin için Teşekkürler arkadaşım
  • konudaki ayşelik ve fatmakurt direkt fake. hele fatmakurt general mobile'da falan çalışıyor muhtemelen.
  • Telefonun sar değeri hakkında bilgisi olan var mı? Zira hiç bir yerde bir bilgi bulamadım.
  • arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum telefonu ve çok memnunum.

şarj konusunda da şöyle söyleyeyim, internet ve oyunlara fazla yüklenince 24 saat civarı gidiyor. diğer türlü 3 gün gidiyor.
  • arkadaşlar bi de bi şey eklemek istiyorum.

geçen araba kullanırken eşim aradı. sadece bir dıt sesi duydum ve bi daha ses gelmedi. tele baktım hiçbir cevapsız göremedim ve geri bıraktım üstüne düşmedim. sonra eve gelince bi de baktım ki eşime otomatik mesaj göndermiş. "şu an araba kullanmaktayım sonra görüşelim" gibilerinden otomatik bi mesaj geçmiş. çok hayret ettim nasıl oldu diye ve hoşuma gitti açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar bi de bi şey eklemek istiyorum.

geçen araba kullanırken eşim aradı. sadece bir dıt sesi duydum ve bi daha ses gelmedi. tele baktım hiçbir cevapsız göremedim ve geri bıraktım üstüne düşmedim. sonra eve gelince bi de baktım ki eşime otomatik mesaj göndermiş. "şu an araba kullanmaktayım sonra görüşelim" gibilerinden otomatik bi mesaj geçmiş. çok hayret ettim nasıl oldu diye ve hoşuma gitti açıkcası...

Data kullanimi acik ise boyle birsey mumkun ama ben hic denk gelmedim otomatik calisanina bi takip e alip nasil devreye girdigini cozerseniz guzel olur

SAR degeri hakkinda bilgiyi en kisa surede buradan paylasirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

arkadaşlar bi de bi şey eklemek istiyorum.

Enteresan
  • Bu arada SAR değerini bende merak ettim biraz araştırdım lakin hiç bi bilgiye ulaşamadım..
    GhosTon diliyorumki sen bir şeyler öğrenir öğrenmez bizi bu konuda aydınlatırsın Akışım bu telefona yoğunlaştı.
  • lg optimus p970 ile bu telefonu karşılaştıran zekâdan şüphe ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: angajem

Bu arada SAR değerini bende merak ettim biraz araştırdım lakin hiç bi bilgiye ulaşamadım..
    GhosTon diliyorumki sen bir şeyler öğrenir öğrenmez bizi bu konuda aydınlatırsın Akışım bu telefona yoğunlaştı.

Arkadaşlar SAR değeri kulakta 0.650

vucutta 0.712

bu değer avrupadaki 2.0 değerini kabul kılınarak alınmış değerler faydalı olduysa ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Orijinalden alıntı: angajem

Bu arada SAR değerini bende merak ettim biraz araştırdım lakin hiç bi bilgiye ulaşamadım..

Arkadaşlar SAR değeri kulakta 0.650

vucutta 0.712

bu değer avrupadaki 2.0 değerini kabul kılınarak alınmış değerler faydalı olduysa ne mutlu

Alıntıları Göster
    Çok sağol Arkadaşım Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angajem -- 3 Şubat 2012; 0:47:37 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.