Şimdi Ara

İphone 13 Pro 128 GB Sierra Blue ( Amerika )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #Iphone 13 Pro Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İphone 13 Pro 128 GB Sierra Blue ( Amerika )

Merhaba ürünü amerikadan kapalı kutu olarak aldım açtım kullandım hala kullanıyorum.İphone 14 pro max alacağım için satıyorum.Tamir servis vs bunları hiçbirini görmemiştir.En ufak bir kusuru yoktur..Alınış tarihi 31.10.2021.Tertemiz kullanılmıştır.Kılıfsız kullanılmadı çok ufak bazı izler var pil ömrü %89 dur.Pazarlık cüzzi miktarlarda olur.90 gün imeri süresi vardır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• sıfırı 1060 dolar olan cihazı 1 yıl kullanıp 1180 dolara satmaya çalışmak güzel kafaymış

• Hocam pil ömrünü nasıl indirdiniz bu kadar kısa sürede. Sanırım 7/24 oyun oynandı. Ben 6 aydır kullanıyorum %100 halen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gunscan G kullanıcısına yanıt

Ücreti yanlış yazmışım 20.000 olacaktı.Ayrıca isteyen bunu 22.000 TL den de koyabilir.Arkadaşa iphone almaya çalıştık ikinci el anamızdam emdiğimiz süt burnumuzdan geldi.Telefonların hep biryerleriyle oynanmış kutusuz ürünler.Seri numaraları hep arabistan tarafından gelme.Amerikan cihazları ve kutulu ürün gibisini bulmak zor oluyor . Biraz uğraşta bul bakalım kafan nasıl iyi oluyor o zaman görelim.

• tread7 kullanıcısına yanıt

Video çekimi yapıyorum sürekli ve video edit progmlarını kullanıyorum oyun oynamadım.Genelde benimle birlikte alanlarında 94 93 lerde onlarda da normal kullanıcı

• Z3A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam kolay gelsin

Sizin değerde hata var, her yıl %10 iner bunun lamı cimi yok.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Aynen Apple'a dava açmalıyım pil yüzdem inmedi, değerlerinizde yanlışlık var demeliyim. Zaten bu pil yüzdesi kullanıma bağlı inmiyor. Bir biz keriziz. Siz akıllı.

ama gerçekten %100 de kalması gerçekten müthiş.Yani ben orjinal şarj aletiyle 20 altına düşmeden 80 üstüne çıkmadan şarj ederek 2 3 ay kullandığımda %98 lere gelmişti zaten

• Z3A kullanıcısına yanıt
    Yani dediğim gibi ben sadece arama ve sosyal medya için kullandım, aynı şekilde şarj ettim. Neyse bunların önemi yok size iyi satışlar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.