Şimdi Ara

SONY 55XH9096 120 HZ FULL ARRAY LED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SONY 55XH9096 120 HZ FULL ARRAY LED

Merhaba.4 Yıldır kullandığım tv mi 75 inche geçeceğim için malesef satışa koyuyorum.Evi değiştik biraz küçük kaldı.TV yi anlatmaya gerek yok.PS5 çıktığında bu TV yi de beraberinde çıkarmışlardı 120 HZ mevuzusndan dolayı.Onunla beraber birde LG vardı.Tv gerçekten efsane.Tek bir hatasını göremedim.Menüler görüntü akıcılık herşey mükemmel.Özellikle ps5 için efsanenin ötesinde.Keşke zamanında 75 alsaydım.Yeni alacağım TV ler yeni teknoloji ama bunun kadar performans veremeyeceğinden şüpheleniyorum.Kısacası ürün tamamen temiz Çok sık kullanılmadı.Kozmetik olarak hiçbir problemi yok.Bu zamana kadar gördüğüm bir hatada yok.Alıcısına hayırlı olsun.Ürünü Vatan bilgisayardan almıştım .Faturası bulunuyor ama garantisi bitti.4544 saat kullanımlış yani 4 senede hergün 3 saat civarında..Alıcısına hayırlı olsun.

2020 yılında asgari ücret 2400 tl idi.O zamanda 4 aylık maaş ile alınan bir tv.Şuanda 68.000 tl ye denk gelir .Kullanım ile beraber belirttiğim fiyatın makul olduğunu düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 32000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Benim için çok zamansız oldu ama almak isterdim nasip artık şu kaliteyi başka TV de bulman mümkün değil. Hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • leootim kullanıcısına yanıt
    Valla media markta gittim baktım yeni tv lerede gerçekten hala kafa kafaya gidiyor hatta ileride bile bazılarına göre .Belkide satıp 75 inchini bulmaya çalışırım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 43 inç 13 yıldır kullanıyorum tık yok 13 sene daha gider. Muazzam bir görüntü kalitesi var. İnş bizede nasip olur. Bencede bula bilirsen büyüğünü al. Diğerleri 2 3 yılda pert olacak.

• leootim kullanıcısına yanıt

biraz korkutuyor açıkçası bazı tv ler var 2021 de alınma sonuçta 3 4 sene kullanılmış oluyor ya.Acaba diyorum sıfır mı alsam başak marka yoksa böyle 2.el aynısının 75 ini mi alsam

• Sende haklısın zor bir karar sonuçta ciddi paralar dönüyor. 2.el almasanda iyi araştır ve paneli çok iyi bir TV al. Yan özelliklere bakma .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.