Şimdi Ara

PANASONIC FULL HD 106 CM PLAZMA TV, 1920X1080, 2.MIL:1, 600 HZ, 3XHDMI, 2XUSB, TX-P42S30E 1349 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran Boyutu (Cm) 106 cm
    Monitör Tipi Plasma
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Kontrast 2.000.000:1
    Monitör Bağlantısı HDMI
    Bağlantı Özellikleri USB
    Açıklama G14 Panel, Superb Contrast 2 Mil.:1, Viera media oynatıcı : (MKV/AVCHD/MP4 [Xacti]/DivXPlusHD /WMV/MP3) / 2xUSB (media oynatma), Wi-fi Ready, Viera Connect - Internet, 3xHDMI, DVB-C/T,V-Audio Surround

1349 LİNK

• 130 ekranı %25 indirimli kampanyada 1450 ye gitti
    bi anlamı yok şimdi bunu almanın
  • Fırsat değil bu, Dahili uydulu gw30 neotion paneli 1899'a darty'de. Bu tv'nin ederi budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 28 Temmuz 2011; 12:57:34 >
  • Benzeri çıkmış avrupada UT30 modeli Bu S30 un 3 D eklenmiş versiyonuna benziyor..demekki linkteki TV 1000tl ye düşecek..
  • Geçen günler Vatanın fiyatlarında hata vardı. Ben 50" plazmayı 1462 TL ye aldım. O gün sadece 3 kişi alabildik. Şu an fiyatı 2500 TL civarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Geçen günler Vatanın fiyatlarında hata vardı. Ben 50" plazmayı 1462 TL ye aldım. O gün sadece 3 kişi alabildik. Şu an fiyatı 2500 TL civarında.

Elektrik faturanızda ki değişimi de paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Geçen günler Vatanın fiyatlarında hata vardı. Ben 50" plazmayı 1462 TL ye aldım. O gün sadece 3 kişi alabildik. Şu an fiyatı 2500 TL civarında.

Son bir aylık elektrik kullanım alışkanlıklarımı inceledim, bendeki 50 inç panasonic plazma ile faturamda sadece 1.3 lira artış oldu.

Akıllardaki plazma çok yakar düşüncesi silinmiştir umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Fırsat değil bu, Dahili uydulu gw30 neotion paneli 1899'a darty'de. Bu tv'nin ederi budur.

Teknosa indirimlerini takip edin. Gw30 1670 e indi 2 defa. Uydu alıcılı. Kullanıyorum ve memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 7 Ağustos 2011; 23:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Fırsat değil bu, Dahili uydulu gw30 neotion paneli 1899'a darty'de. Bu tv'nin ederi budur.

Teknosa indirimlerini takip edin. Gw30 1670 e indi 2 defa. Uydu alıcılı. Kullanıyorum ve memnunum.

Aldım ilk indirimde önceden memnun değildim parlaklık açısından ama gitgide alıştım. Başlığa gelin sorunları bulalım hem de sorun mu yazılımsal mı anlayalım. Herkesde aynı durum oluyorsa yazılımsaldır mesela. 24hz kaynaktan film izlerken 24hz smooth izlemeyi maksimum yapmayınca örneğin fluctating brightness denen sorun oluşuyor. Bu tip deneyimleri başlıkta paylaşabiliriz, Gw30'a özel başlık tv projeksiyon bölümünde.

• quote:

quote:

Daha kullanmadım , yeni evime taşınınca kullanacağım. Açıkçası o kadarını düşünmedim. Ne kadarlık bir artış olduğunu da paylaşırırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

quote:

Son bir aylık elektrik kullanım alışkanlıklarımı inceledim, bendeki 50 inç panasonic plazma ile faturamda sadece 1.3 lira artış oldu.

Akıllardaki plazma çok yakar düşüncesi silinmiştir umarım.

Günün hangi saatlerinde ve kaç saat çalıştırıyorsunuz?
    Sayacınız elektronik mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.