Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
3
Favori
60.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeşitli sorular ve sorunlar için şu siteye de mutlaka bakın derim.....www.c t r l p d a.com
  • bence bu zamanda 3g olmaması büyük eksiklik.. tabii kullanmayanlar içinse göreceli..
  • Arkadaşlar cihaz için android portu oluşturma fikri belirmeye başladı kafamda.Şu an kesin değil sadece ön hazırlık bilgileri ediniyorum bu konuda yardım etmek isteyen linux ile sağlam bir geçmişi olan kişilerin yardımını rica ediyorum.
  • merhaba arkadaşlar,
    biraz araştırma yaptım da telefon bildiğimiz çin telefonu, fakat biraz daha kaliteli malzeme kullanılmış.
    bakın bakalım tanıdık gelecek mi :)

http://www.alymall.com/dec-d10-gsm-windows-mobile-phone-3-megapixel-camera.html
    http://mivvy.en.alibaba.com/product/471880836-103187692/Windows_mobile_2_8inch_touch_screen_with_GPS_WIFI_bluethooth.html
    http://www.mobilephones-news.com/category/concept-phones/page/3/

farklı ülkelerde farklı markalar altında satılıyor.
    roverpc s8 modeli rusyada kullanılan model ve bu konudaki yetenekleri malum olduğundan androidi çalıştırabileceklerini düşündüm. velhasıl da yapmışlar. videoyu izlerseniz android 1.6 rom yüklenmiş fakat pek tad vermiyormuş gibi göründü bana. 2. telefonu alırsam bi deneme yapmayı düşünüyorum. benden önce deneyen olursa burada sonuçları paylaşsın. orjinal rom da mivvy zero modelinde paylaşılmış. sırf deneme için yapılabilir bişeyler fakat daha iyi bir performans beklemeyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=lwm8vDGKaic (şunu da biri tercüme edebilir mi lütfen :)

• wm6.5 rom edit nasıl yapılır bunun ile ilgili bir kaynak yada bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the hero

merhaba arkadaşlar,
    biraz araştırma yaptım da telefon bildiğimiz çin telefonu, fakat biraz daha kaliteli malzeme kullanılmış.
    bakın bakalım tanıdık gelecek mi :)

http://www.alymall.com/dec-d10-gsm-windows-mobile-phone-3-megapixel-camera.html
    http://mivvy.en.alibaba.com/product/471880836-103187692/Windows_mobile_2_8inch_touch_screen_with_GPS_WIFI_bluethooth.html
    http://www.mobilephones-news.com/category/concept-phones/page/3/

farklı ülkelerde farklı markalar altında satılıyor.
    roverpc s8 modeli rusyada kullanılan model ve bu konudaki yetenekleri malum olduğundan androidi çalıştırabileceklerini düşündüm. velhasıl da yapmışlar. videoyu izlerseniz android 1.6 rom yüklenmiş fakat pek tad vermiyormuş gibi göründü bana. 2. telefonu alırsam bi deneme yapmayı düşünüyorum. benden önce deneyen olursa burada sonuçları paylaşsın. orjinal rom da mivvy zero modelinde paylaşılmış. sırf deneme için yapılabilir bişeyler fakat daha iyi bir performans beklemeyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=lwm8vDGKaic (şunu da biri tercüme edebilir mi lütfen :)

guzel araştırma, tessekürler.

• rica ederim. windows iyi hoş da takılmalar çoğaldı bu aralar. kilitleniyor malesef. kabak tadı verdi, bir de ben göndereyim bakalım servise, ne diyecekler. bi sonuç almazsam androidi deniyeceğim. sonuçları paylaşırım.
  • Arkadaşlar bişey keşfettim, roverpc için SpbShell 3.5 var, bizim GM'de 2.5 çıkıyor. Anladığım kadarıyla bizdeki lisans 3.5 içinde geçrli, ama Spb web sayfasından indirince demo oluyor. Rover Pc için olanı yükleyince lisanslı diyor.

ftp://ftp.rovercomputers.ru/RoverPC/RoverPC_V7/SpbShell/Update_SPB_Shell_v3.5.1_RoverPC_V7_G7_X7.zip

eski spb'yi kaldırmayın..
  • Arkadaşlar benim telefonumun ekranı kırıldı. Nasıl halledebilirim?
  • Telpaya yolladığında ücteri mukabilinde değiştirmeleri gerekiyor, ilgilenmedilermi....?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcioglu

Telpaya yolladığında ücteri mukabilinde değiştirmeleri gerekiyor, ilgilenmedilermi....?

Onlara henüz başvurmadım. Ama ekran için telefonun kendisi kadar fiyat çıkarırlarsa, cihazı çöpe atmak durumunda kalabilirim...
  • Arkadaşlar telefonda WiFi açılırken kitleniyor, tekrar kurulum yaptım düzelmedi. Telpaya yolladım, bana başka modelle değişim önerdiler istemedim, çünkü windowslu veya androidli telefon önermediler. bakalım ne olcak. ben telefonu ereyondan 200TL ye almıştım, normalde 400TL filan. acayip bi indirim vardı, acaba arızalı cihazlarımı itelediler diye düşünmüyor değilim :) aslında telefonun boyutu filan baya iyi bence, özelliklerinden de gerçekten memnunum, onarıp doğru dürüst çalışır hale getirseler çok iyi olacak. şimdilik emektar nokia 6600a devam, taş gibi nazar deymesin :D:D Ereyondan bu telefonu alıp şikayetçi olan başka varmı acaba? Wifi özelliğini önceden kullanmıyorum, yeni kullanmak istedim. Wifi si çalışırsa, internet özelliğini internet bağlı olmayan wifili makinelerle paylaşabiliyorsunuz... bence windows mobile çok sağlam iş yapıyor, arayüzü iyi değil sadece, onuda yeni versiyonlarda iyileştirdiler..

• İlla telefonu değiştirmek zorundasın onaramayız başka şansın yok diyor adamlar ya çok komik :D önerdikleri telefonlarda hiçbir özelliği olmayan şeyler bide para istiyorlar üstüne yüzsüzlüğe bak

(TELPA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcioglu -- 23 Mart 2012; 9:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Telpaya yolladığında ücteri mukabilinde değiştirmeleri gerekiyor, ilgilenmedilermi....?

Onlara henüz başvurmadım. Ama ekran için telefonun kendisi kadar fiyat çıkarırlarsa, cihazı çöpe atmak durumunda kalabilirim...

Arkadaşlar telefonumu Telpa'ya gönderip ekran ve dokunmatik değişimi yaptırdım. Tamirat 45TL kargo vs. dahil 50TL civarında tuttu. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Haha bende evelsi gün telefonu sattım. 200tlye ereyondan almıştım. İki hafta önce TELPA telefonu sıfırıyla değiştirdi. Bende 100TL ye satım. Alan kişiyi tanımıyorum ama sorun çekmesin diye sim kartıyla filan da denettirdim bir sorun yoktu güle güle kullansın. bence halen 200TL bile eder. Androide geçtiğim için sattım telefonu.. İşin ilginci ikinci el tel alan kimse almak istemedi, birisi sadece 80TL verdi. Ben 100 liraya satmayı düşünüyordum. Benu orda gören birisi satın aldı :) garantisi olduğunu iyice tembihledim, sonuçta GPS,bluetooth ve wifi si sorunsuz çalışıyor. bunları kullanırsa memnun kalır bence...
  • quote:

Haha bende evelsi gün telefonu sattım. 200tlye ereyondan almıştım. İki hafta önce TELPA telefonu sıfırıyla değiştirdi. Bende 100TL ye satım. Alan kişiyi tanımıyorum ama sorun çekmesin diye sim kartıyla filan da denettirdim bir sorun yoktu güle güle kullansın. bence halen 200TL bile eder. Androide geçtiğim için sattım telefonu.. İşin ilginci ikinci el tel alan kimse almak istemedi, birisi sadece 80TL verdi. Ben 100 liraya satmayı düşünüyordum. Benu orda gören birisi satın aldı :) garantisi olduğunu iyice tembihledim, sonuçta GPS,bluetooth ve wifi si sorunsuz çalışıyor. bunları kullanırsa memnun kalır bence...

beni cezbeden nokta gps i oldu halada kullanıyorum şuan tlfnu sorunsuz çalışıyor gps çekim gücüde süper,bozulmadığı sürece değiştirme ihtiyacı düşünmüyorum windows mobile 6.5 herşeyin hakkını fazlasıyla veren bi sistem,alan kişi elbetteki memnun kalacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

Haha bende evelsi gün telefonu sattım. 200tlye ereyondan almıştım. İki hafta önce TELPA telefonu sıfırıyla değiştirdi. Bende 100TL ye satım. Alan kişiyi tanımıyorum ama sorun çekmesin diye sim kartıyla filan da denettirdim bir sorun yoktu güle güle kullansın. bence halen 200TL bile eder. Androide geçtiğim için sattım telefonu.. İşin ilginci ikinci el tel alan kimse almak istemedi, birisi sadece 80TL verdi. Ben 100 liraya satmayı düşünüyordum. Benu orda gören birisi satın aldı :) garantisi olduğunu iyice tembihledim, sonuçta GPS,bluetooth ve wifi si sorunsuz çalışıyor. bunları kullanırsa memnun kalır bence...

beni cezbeden nokta gps i oldu halada kullanıyorum şuan tlfnu sorunsuz çalışıyor gps çekim gücüde süper,bozulmadığı sürece değiştirme ihtiyacı düşünmüyorum windows mobile 6.5 herşeyin hakkını fazlasıyla veren bi sistem,alan kişi elbetteki memnun kalacaktır

Ben GPS'sinden hiç memnun kalmadım. Düz yolda bile kopma yaşatıyor. Acaba benimkinde mi bir problem var?

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

Ben GPS'sinden hiç memnun kalmadım. Düz yolda bile kopma yaşatıyor. Acaba benimkinde mi bir problem var?

büyük ihtimalle diyeceğim fakat kullandığın baud hızına ve programa bağlıda olduğunu düşünüyorum,igo primo 1.2 ve 2.0 - sygic mobile maps kullanıyprum 3 programdada baud 57600 de,roket gibi bağlanıyor sinyalde baya üst düzeyde kopma yaşamadım hiç

• bence GPS'de bir sorun yoktur. Aynı kaliteye farklı yorum yapıyor olabilirsiniz.
    *GPS uzun süre kapalı kaldıktan sonra açılırsa bağlanması daha uzun sürer.
    *A-GPSi mutlaka aç. Sadece ilk bağlanırken çok çok cüzi bir internet kullanıyor.
    *Hareket halindeki araçta GPS bağlanması daha da uzuyor. Özellikle binaların arasındaysan daha uzuyor.
    *Cihazı araçta ön konsolun üstünde tut. İçerden çok iyi çekmeyebilir. Araç hareket etmeden önce GPSi açsan iyi olur.
    *iGo programı bencede çok iyi.
    *Birde GPS ilk bağlanırken GPS uydularından yayınlanan bir kodu çözüp senkronize etmesi gerekiyor, benim işlemci ve hafıza bu durumda önemli rol oynuyor. Navigasyon açmadan önce bütün uygulamaları kapatırsan daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum.
    *GMnin GPSine alıştığım için yeni telefonumun GPSine inanamıyorum, açık havada bağlantı bulması 5sn bile sürmüyor. Binaların içinden bile çoğu yerde çekiyor. Ne yazık ki ucuza aldığımız ürün ücretine göre performans gösteriyor. Baktığım iki GM makinenin GPS'i aynı kalitedeydi.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.