ne alakası var slk herif ne istiyorsan gönderiyim |
genetikde her ne var ise kas olmuyor.. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: makavel1neyse tren deca kürüne giriyorum bakalım
Hocam belki şaka falan yapıyorsundur ama senin dediğin durum imkansız,
Sen düzenli antreman yapıp antremandan sonra yürüyüp hareket edemicek hale geliyosan
Günlük düzenli(amacın büyümekse) 300 gr veya daha fazla karb. ve yeterli seviyede protein yağ alıyosan
Büyümeme gibi bir imkanın olamaz:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtilhano333Hocam belki şaka falan yapıyorsundur ama senin dediğin durum imkansız,
Sen düzenli antreman yapıp antremandan sonra yürüyüp hareket edemicek hale geliyosan
Günlük düzenli(amacın büyümekse) 300 gr veya daha fazla karb. ve yeterli seviyede protein yağ alıyosan
Büyümeme gibi bir imkanın olamaz:)
Alıntıları Gösterantremandan sonra yürüyemicek hareket edemicek hale gelmiyorum yani yorgun oluyorum ama ama öyle ölüp bitmiyorum yeterincede zorluyorum ter içinde kalıyorum başkalarının tişörtü ıp ıslak oluyor bende öyle olmuyor ama yinede ıslanıyor yüzüm ter içinde kalıyor havlu kullanmadığımdan tişörtüme siliyorum bazen gözüme girmesin diye (bunu yeterince idman yaptığımı anlatmak için yazdım)
-
quote:
Orijinalden alıntı: makavel1antremandan sonra yürüyemicek hareket edemicek hale gelmiyorum yani yorgun oluyorum ama ama öyle ölüp bitmiyorum yeterincede zorluyorum ter içinde kalıyorum başkalarının tişörtü ıp ıslak oluyor bende öyle olmuyor ama yinede ıslanıyor yüzüm ter içinde kalıyor havlu kullanmadığımdan tişörtüme siliyorum bazen gözüme girmesin diye (bunu yeterince idman yaptığımı anlatmak için yazdım)
Alıntıları GösterHocam ben sana şöyle söyliyeyim, kendimden yola çıkarak söylüyorum bunları herhangi bir araştırmaya vs. bağlı değil bilgin olsun şimdiden,
Ben genelde sonuç aldıktan bir süre sonra vücut gelişmeyi bırakıyo yani aynada baktığımda hissediyorum bunu böyle olduğu zamanlar genellikle beslenmede bir kaç trick veya antreman düzeyinde bir kaç trick değiştiriyorum.
Örnek vericek olursam o zamana kadar basmatiyle karb aldıysam bulgur a geçiyorum veya baldoya, oda mı yetmedi protein e dikkat ederek iskender,hamburger vs. yiyerek şaşırtmaca yapıyorum.
Antremandada full body, 2 2 split , veya tek split arasında döngü kuruyorum şaşırtmaca mantığı ile
Büyüme için bu arada benim en iyi gözlemlediğim şey doğrumu bilmiyorum ama ben antremandan sonra da proteinin yanında karb yüklemesi yapınca vücut büyüyor, antremandan sonra sadece karbsız protein alıncada vücut define döneminde gibi gelişiyor(göbeksiz)
Gözlemlediklerim bunlar inşallah yardımcı olmuş olurum:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtilhano333Hocam ben sana şöyle söyliyeyim, kendimden yola çıkarak söylüyorum bunları herhangi bir araştırmaya vs. bağlı değil bilgin olsun şimdiden,
Ben genelde sonuç aldıktan bir süre sonra vücut gelişmeyi bırakıyo yani aynada baktığımda hissediyorum bunu böyle olduğu zamanlar genellikle beslenmede bir kaç trick veya antreman düzeyinde bir kaç trick değiştiriyorum.
Örnek vericek olursam o zamana kadar basmatiyle karb aldıysam bulgur a geçiyorum veya baldoya, oda mı yetmedi protein e dikkat ederek iskender,hamburger vs. yiyerek şaşırtmaca yapıyorum.
Antremandada full body, 2 2 split , veya tek split arasında döngü kuruyorum şaşırtmaca mantığı ile
Büyüme için bu arada benim en iyi gözlemlediğim şey doğrumu bilmiyorum ama ben antremandan sonra da proteinin yanında karb yüklemesi yapınca vücut büyüyor, antremandan sonra sadece karbsız protein alıncada vücut define döneminde gibi gelişiyor(göbeksiz)
Gözlemlediklerim bunlar inşallah yardımcı olmuş olurum:)
Alıntıları Gösteröyle zaten bunların nerdeyse hepsini denedim, karb+protein alıyorum genelde her öğün sıkı spor yaptığım günlerde, günler diyorum çünkü bazen allah belasını versin diyip yapmadığım günler oluyor
bunlar zaten standart bilinen şeyler salondaki herkes tarafından mesela şuan gördüğüm kadarıyla en çok tercih edilen itiş çekiş bacak antreman seti
ama ben mesela sıraya dikkat etmem göğüs mü çalışıyorum alt üst orta ney boşsa onu yaparım sıra diye bir şey varmı bilmiyorum zaten
benim vucut sanırım hiç sonuç alamadığı için bırakıyor ama bende bazen farklı şeyler deniyorum yani
-
Genetiğin kötü olsa bile kasların gelişir estetik olmaz,genetik kötü diye kas gelişmiyor diye dünya yok.
Sebepler belli:Zorlamıyorsun lifler yeterince yırtılmıyor ya da yemiyorsun net bu kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dwayne35Genetiğin kötü olsa bile kasların gelişir estetik olmaz,genetik kötü diye kas gelişmiyor diye dünya yok.
Sebepler belli:Zorlamıyorsun lifler yeterince yırtılmıyor ya da yemiyorsun net bu kadar
o dediğin gibi bir şey yok paketcilik yapan en fazla taşıdığı ağırlık 1 kg kola olan yada masa başında sürekli telefon pc yapan arkadaşım benim 2 katım kadar, muhasebecim fazla kas çıkıyor diye ağırlık çalışmıyor sadece kardiyo yapıyo
yani genetik kötü diye sadece estetik olmayabilir boy da küçük olabilir genelleme bu neyden kaynaklandığından bahsetmedik bilmiyoruz.!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavel1 -- 12 Haziran 2021; 1:58:47 > -
Kardeş aşağı yukarı 4-5 aydır vg yapıyorum. Senin vücudundan daha hacimli bir vücudum var. Omuzlar göğüs vs daha kaslı ki ben evde çalışıyorum. Boy 183 bibucuk sene evveline kadar 58-60 kg felandım. Öyle hacimli bir vücudum hiçbir zaman olmadı. 5 günde iki gün çalışıyorum. Öyle çok da zorlamıyorum buradakilerin dediklerinin aksine. Ant günlerimi aksatmıyorum ve her gün 350 gram tavuk göğsünü gömüyorum. Öyle kreatin vs de kullanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X