Şimdi Ara

Geniş Aile (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.342
Cevap
5
Favori
161.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi tutturdular hiç sıkmadan da gidiyorlar.
    Zaten pınarbaşı olayını gördükten sonra koptum cümbür cemaat halay olayı bitirdi beni
  • yürü git kız
    yürü gitme kız

bu sahnede tam komediydi.Ha bide cevahir arabanın arkasından tutundu caam gece anca gelebildi.
  • Diziyi çok beğeniyorum ama dizi şükufe'ye biraz fazla bağlı gibi. Buarada dizide çok fazla orjinal cümleler var. Nereden buluyorlar çok merak ediyorum doğrusu
  • N'aber Sinek Bilâl, kaydını mı yaptırıyorsun?

• Yürü git kız. Zilli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Yürü git kız. Zilli.

Mürselin sahneler ayrı bi tatlı yav

• Kunter:Tüm sülalemi öpücek misin lan?

•  Geniş Aile
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Kunter:Tüm sülalemi öpücek misin lan?

• .... Hooppp
    Laf Ebeleri'inde izlerdim bu adamı ama dizide ayrı bi komik ya
  • Süperler ya
  • 2.wearse giren DoğaBora Yani zekai :) Sallamıyorum inanmayanlar görsellerden aratabilir Doğaborayı :)

• Pınar başı burma burma

Mürsel'in lastiği indirirken gülüşü süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eudimonia

Benim anlamadığım bu dizi yaz dizisi, mevsimde zaten yaz ama okullar açık, çocuklar okula gidiyor, mürsel öğretmenlik yapıyor. Amaaan o kadarda takma diyenleri duyar gibiyim. Ama takıldı işte.

eş zamanlı ilerlemiyor , ilerlese ramazan ayını da düşünürlerdi

senaryo çok önceden yazılmış olabilir.
  • Saltuk Zekai'ye aşk filmleri verir, ertesi gün okul girişinde konuşurlar Zekai sitem eder;

Saltuk: Olum ben bu filmleri sana eleştir diye mi verdim? Kız nasıl öpülür onu öğren diye verdim.

Zekai: Napıyım olum insan izlerken dalıyo.Bu böyle eğitim programıyla olacak iş değil, öpmüyorum lan ! Kaç gündür kızı öpücem diye öpmediğim nesne kalmadı ağzımın tadı değişti yemin ediyorum

Sonrasında pırıl gelir ve öper.

Bu arada pırıl yani gizem akman 86 doğumluymuş.Sözde lise 2...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Saltuk Zekai'ye aşk filmleri verir, ertesi gün okul girişinde konuşurlar Zekai sitem eder;

Saltuk: Olum ben bu filmleri sana eleştir diye mi verdim? Kız nasıl öpülür onu öğren diye verdim.

Zekai: Napıyım olum insan izlerken dalıyo.Bu böyle eğitim programıyla olacak iş değil, öpmüyorum lan ! Kaç gündür kızı öpücem diye öpmediğim nesne kalmadı ağzımın tadı değişti yemin ediyorum

• quote:

Saltuk Zekai'ye aşk filmleri verir, ertesi gün okul girişinde konuşurlar Zekai sitem eder;

Bu arada pırıl yani gizem akman 86 doğumluymuş.Sözde lise 2..
    .

Yok artık...

• quote:

86 Doğumlu mu hiç göstermiyor valla ben 17 yaşında falan sandım

• "Pınar başı burma burma" nasıl bir olaydır ya. Mürsel koparttı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.