quote:Orijinalden alıntı: dabbemre quote:Orijinalden alıntı: mrtbrc6378 quote:Orijinalden alıntı: speedman quote:Orijinalden alıntı: The_Wade Bölümleri indirebileceğim ve görüntü kalitesi iyi olan bi' link atabilirseniz sevinirim. kalitede aşağıdaki gibi Burdan nasıl kaliteyi anlayacak? Görüntü gayet net
Artık pazar günleri kopucaz 10.bölümün fragmanında yarıldım yine aşmışlar 5dk yerlerdeyim Adamlar aküyle elektro şok yapıyolar yok böyle bişey
quote:Orijinalden alıntı: Blue Fox taş gibi kız bu pırılda şaka maka :D ama cidden cok seviyorum bu diziyi :D Evet o kızın ilginç bir güzelliği var gerçekten :)
quote:Orijinalden alıntı: slappy_smurf Crank filminden özenmişler. Davulcu baba. Mürsel süperdi bu bölüm.
quote:Orijinalden alıntı: Cedric King hahha tipe bak Süper yaa Maç yüzünden kaçırdım zaten dünkü bölümü. Tekrar ne zamandı arkadaşlar ?
Bakmıyordum bu diziye ama annemler fela izliyorlardı bakıyım dedim bayaa orjinal espriler var Espriler çok süper Geçen sene cevahir'in tiyatro oyununu izlemiştim orda da çok başarılıydı.. Burda da çok iyi Mürsel'de baya komik İlk bölümü indirdim izliyom gerisini de izlicem