Şimdi Ara

Geniş sorunsuz konforlu aile aracı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıkta'da gördüğünüz üzere ailem için bir araç bakıyorum aracın geniş olması gerek konforu'da ön planda tutuyorum kesinlikle otomatik olmalı bir kaç araba var aklımda bütçem 700-800 bandında

Öncelikle alacağım araç beni sanayiyle akraba etmicek biraz ekonomik olursada güzel olur olmasada sorun değil

1. fluence 1.6 benzinli
    2. citroen c5 1.6 hdi
    3. skoda superb 2011-2013

bu 3 araç aklımda bu araçlar 800 bin tl nin altında araçlar biliyorum ama ben 800 bin tl ye yeni boş bir araba almaktansa eski ama full+full dolu tertemiz bir araç alma taraftarıyım alacağım araçlar 150 bin km bandında olmalı ve çok temiz olmalı ona göre biraz daha yüksek fiyat ödemeye razıyım sizce hangisini almalıyım veya bu tarz araçlar gibi önerileriniz var mı ?

• Fluence sizin için mantıklı olur hatta dizel otomatik bile bulursunuz
  • En mantıklı seçenek bence de fluence büyük ihtimal onu alacağım biraz çirkin kasası var o yüzden tam olumlu bakamıyorum citroen c5 çok daha cazip geliyor ama parçaları pahalı ve usta sıkıntısı var diyorlar kafam biraz karışıyor açıkçası galiba fluence almalıyım c5 hakkında bilginiz var mı ?

• FD6 civic al geç

• 1.6 e-torq egea al. sanayinin yolunu unutturur.

• Sánchez kullanıcısına yanıt

egea dar

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Fluence ile aralarında uçurum olduğunu düşünmüyorum hocam ben.

• Süper b hem segment olarak hemde genişlik olarak en iyi seçenek .
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

2 sene boyunca şirket aracım egea idi. dar değil kesinlikle. fluence de kullandım 1 hafta ikame araç olarak. benzer hacimde araçlar. eğer daha yeni model olacaksa ben de egea alırdım. bu listede benim geniş tanımıma uyan tek araç superb. c5 de d sınıfı ancak arka tarafı fazla basık gibi görünüyor dışarıdan, arka baş mesafesini kontrol etmek lazım.

• Fluence büyük bir araba değil. Diğer ikisine alternatif Mondeo'ya bakabilirsiniz.

Superb DSG şanzıman olduğu için canlı bomba. Mondeo alırsanız AISIN şanzımanlılara bakın. C5'in de şanzumanı tam otomatik olmalı.
  • Honda Accord 2.0 Executive Tam Otmatik

C5 ve Superb den daha sorunsuz olduğuna eminim. Atmosferik ama 192nm tork , 156hp motor kronik bir sorunu yok uzun ömürlüdür. Lpg taktırıp sorun yaşayan da duymadım.
  • Code140 kullanıcısına yanıt

fd6 civic bence parasını haketmeyen boş bir araba sağlam ama ses yalıtımı ve parça kalitesi olsun rezalettir o paraya çok daha iyi arabalar var ama sorunsuzluk olarak güzel bir araç ama ben çok uzun yol yaptığım için fd6 beni yalıtım anlamında üzecektir o yüzden sıcak bakmıyorum

• Sánchez kullanıcısına yanıt

mantıklı bir seçenek ama fiat markasıyla ilgili çok büyük travmalarım var ne kadar sorunlarını çözmüş olsalar bile ailem asla fiat araç almak istemiyor arabaya binmem daha iyi diyorlar o yüzden egea alamam ama ailem kabul etse egea listemde olurdu

• Genişlik konfor yalıtım rahatlık dedinmi fluance elenir. Sanayiye gitmeme şartından superb de gitti. C5 1.6 dizeller yarı otomatik ama Toyota mmt gibi konforsuz değil alışınca sorun olmuyor tüketim de cimri
  • Sanayideki işçilik fiyatları aldı başını gitti. Yedek parça 1 liraysa işçilik 2-3 lira tutuyor. Tamamen saçmalık.

3 seçenek arasında en konforlusu c5. Motoru da enjektör hariç sorunsuz diyebiliriz. Şanzıman çok konforlu olmasa da nispeten sorunsuz.

Corolla Elantra Cerato tarzı bir model bakmanızı öneririm. En azından daha genç ve sorun çıkarma riski çok daha düşük araçlar.
  • iniyesta kullanıcısına yanıt

görüşünüz için sağolun bende böyle düşünüyordum sizinde fikrinizi almak iyi oldu teşekkür ederim iyi günler

• bu 3 lü arasında alınabilecek en iyisi Skoda. Diğerleri sanayiye götürür sürekli.

• Hexaix H kullanıcısına yanıt

Gayet de parasını hak eden bir araç.

Sanayiye yolunuz düşerse o paraya çok daha iyi araçları orada görebilirsiniz.

25 30 bin TL lik bir yalıtım ve yumuşak bir lastik ile sizi uzun yolda rahat ettirecek seviyeye gelir.

Ben ikinci el 70 bin km de aldım ve 4 yıl 80 bin km kullandım FC5 e geçtim. 1 kere bile ne arıza verdi ne sorun oldu. Alan kişi de tek kuruş masraf yapmadan hala biniyor.

32 lt LPG ile 450 km yol yapıyor.

Parça kalitesi rezalet falan da değil gayet yerinde. 15 20 yıllık araçların ön göğsü , direksiyonu neredeyse sıfır gibi pırıl pırıl.

• Code140 kullanıcısına yanıt

zaten biraz japon fanatiğiyim sadece avrupa arabalarına şans vermek istiyordum ama aklımı çereceksiniz fd6 ilanlarına bakmaya başladım eğer aradığım gibi bir citroen c5 bulamazsam fd6 ya şans verebilirim aklıma girdiniz hocam arızasız ve sorunsuz olması beni çok cezbediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.