Şimdi Ara

genital bölge için traş bıçağı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar genital bölge traşı için hangi banyo jiletini kullanıyorsunuz birde sakal traşı için olan jiletler genital bölge için kullanılabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 18 Şubat 2016; 18:38:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkekler İçin Genital Bölge Traş Bıçakları:

Genital bölgeni tıraş etmek, kişisel hijyen için önemli bir rutindir. Doğru traş bıçağını seçmek, cilt tahrişini ve kesikleri önleyerek rahat ve etkili bir tıraş sağlar. İşte erkekler için en iyi genital bölge traş bıçaklarından bazıları:

En İyi Banyo Jiletleri Erkek:

• Gillette Fusion ProGlide Styler: Erkek genital bölgesi için özel olarak tasarlanmış, hassas ciltler için uygun çok bıçaklı bir tıraş bıçağıdır.
    • Schick Hydro 5 Sense Comfort: Beş bıçaklı, nemlendirici bir kayganlaştırıcı şeride sahip, cilt tahrişini azaltan bir banyo jiletidir.
    • Harry's Razor: İki bıçaklı, uygun fiyatlı ve hassas ciltler için ideal bir traş bıçağıdır.

Genital Bölge İçin Jilet Önerileri:

• Manscaped Lawn Mower 4.0: Erkek genital bölgesi tıraşı için özel olarak tasarlanmış, hipoalerjenik ve su geçirmez bir elektrikli traş makinesidir.
    • Philips Norelco OneBlade: Hem yüz hem de vücut tüylerini traş etmek için kullanılabilen, çok yönlü bir tıraş aracıdır.
    • Braun Series 7: Hassas ciltler için tasarlanmış, üçlü tıraş sistemi ve temizleme istasyonu içeren üst düzey bir elektrikli traş makinesidir.

Jilet Koruması Nasıl Kırılır:

• Çoğu traş bıçağının, jilet koruması denen plastik bir kapağı vardır. Bu kapak, kullanım sırasında cilt tahrişini önlemek için tasarlanmıştır.
    • Jilet korumasını kırmak için bıçak başlığını yavaşça aşağı doğru bastır ve yukarı doğru çek.
    • Jilet korumasını kırdıktan sonra, tıraş bıçağını nazikçe cildine sür ve tüylerin çıkış yönünde tıraş et.

Genital bölge traşı sırasında cilt tahrişini önlemek için tıraş köpüğü veya jeli kullanmak, düzenli olarak peeling yapmak ve tıraş sonrası nemlendirici sürmek gibi önlemler almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Normal jilet
  • Bimdekinden...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derby 25kr en ucuzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Normal jilet

yani sakal için olanlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Bimdekinden...

kardeş bimdeki man's marka banyo jiletini kullandım zaten her yerimi kesti
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzatuğran60

quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Bimdekinden...

kardeş bimdeki man's marka banyo jiletini kullandım zaten her yerimi kesti

Hayret...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blue3.
  • Normal permatik ama jiletin altındaki plastiği kır öyle temizle

• quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

Normal permatik ama jiletin altındaki plastiği kır öyle temizle

Aynen katılıyorum çoğu kişi bilmiyor bunu. O çubuğu kirmazsaniz bir işe yaramaz kesinlikle.

• Yaprak Jilet al kaymak gibi olur.

• quote:

kardeş nası yapcam onu ben o plastiği kırmadın traş oldum kesti o plastiği kırsam kesmezmi deriyi
  • dostum jiletle sorun yaşıyorsan al bir küçük makine sadece o iş için kullanırsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Normal jilet

yani sakal için olanlarmı

Takmalı jiletler yok mu,tek kullanımlık
    Demir jilete takıyorum o jileti kullanıp atıyorum sonra :D
    edit: bak arkadaş demiş yaprak jilet :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallen Angel by A.C -- 18 Şubat 2016; 19:07:57 >
  • sürmene bıçağı
  • alet almak istiyorum 100 liraya kadar sakal ve genital bölge için kullanacağım tavsiye alınır
  • quote:

quote:

kardeş nası yapcam onu ben o plastiği kırmadın traş oldum kesti o plastiği kırsam kesmezmi deriyi

Tırnak makası ile kenarlarını kes düşer o plastik zaten ama dikkat et kesme kendini

• Philips Bodygroom
  • Cassiopeja kullanıcısına yanıt
    Hocam kırıp yaparken elimizde kalmasın ufaklık. Valla jilet türevlerinden hep bi korkum var kesecem bir yerimi diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Hocam kırıp yaparken elimizde kalmasın ufaklık. Valla jilet türevlerinden hep bi korkum var kesecem bir yerimi diye.

Yok hocam aman onu kırıpta kullanmayın. Trolledim ben orda. Koruma başlığı o kirarsaniz keser.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.