Şimdi Ara

Genital Siğil sorununda Hpvgent diye krem kullanan var mi? Acil el cevap ::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3 yıldır genital siğil ile uğraşıyorum aldara kullandım belki 10 kutu kadar sonra yakma dondurma işlemiş yaptırdım nalet olsun bitmedi gitti. Sonra tüm koca karı ilaçlarını kullandım sonuç hep aynı. Arkadaş kaçak et kestik keşke o zaman başka bir şey kesseydim.

Dün bir arkadaşım Trendyol da bi krem görmüş hpvgent diye yorumları falan çok iyi ama cesaret edip alamadım fake mi diye bazı forum sitelerinde ve youtube altında yazılan yorumlar okudum kremle ilgili valla canlı kanlı kullanan var mı? varsa bana yazabilirmi millet çok met etmiş ama gerçek kullanıcı varsa yardımcı olsun çünkü bu siğil illeti bitmeyen bir şey ve kesin tedavisi yok bildiğim kadar

• Yapay Zekanın Yanıtı

HPVgent Krem ile Genital Siğil Tedavisi

Genital siğiller, insan papilloma virüsü (HPV) nedeniyle oluşan yaygın bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyondur. HPVgent krem, genital siğillerin tedavisinde kullanılan topikal bir ilaçtır.

HPVgent Krem Nasıl Kullanılır?

HPVgent krem, doktorun önerdiği şekilde kullanılmalıdır. Genellikle günde iki kez, sabah ve akşam olmak üzere etkilenen bölgeye uygulanır. Kremi uygulamadan önce ve sonra ellerini yıkaman önemlidir.

HPVgent Krem Şikayetleri

Herhangi bir ilaç gibi, HPVgent krem de yan etkilere neden olabilir. En sık görülen yan etkiler şunlardır:

• Uygulama yerinde kızarıklık, şişme veya kaşıntı
    • Ciltte kuruma veya soyulma
    • Hafif yanma veya batma hissi

HPVgent Krem Yorumları

HPVgent krem kullanıcılarının yorumları genel olarak olumludur. Birçok kullanıcı, siğillerin boyutunda ve sayısında azalma olduğunu bildirmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar yan etkilerden şikayet etmektedir.

Aldara Krem Trendyol

Aldara krem, HPVgent krem ile benzer bir şekilde çalışan başka bir topikal ilaçtır. Trendyol gibi e-ticaret sitelerinde Aldara krem bulabilirsiniz.

HPVgent Kullananlar

HPVgent kullananların deneyimleri farklılık gösterebilir. Bazıları hızlı sonuçlar alırken, diğerleri daha yavaş bir iyileşme gözlemleyebilir. Kremin etkinliği, siğillerin boyutuna, konumuna ve bireysel cilt tipine bağlı olabilir.

HPVgent Yorum

Genel olarak, HPVgent krem genital siğillerin tedavisinde etkili bir ilaç olarak kabul edilir. Ancak, herhangi bir ilaç kullanmadan önce daima bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.