Şimdi Ara

Kasık Fıtığı Geçirenler Bir Bakabilir Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta baldır içi bölgesini çalıştıran bir ağırlık kaldırma hareketi uyguladım eve geldim - gece falan sonra kasık yanı baldırıma doğru bir ağrı oluştu önemsemedim çok ama sabahında fena midem bulandı 2 kere kustum biraz da tuvalete gittim ateşim 38 çıktı böyle olmayacak dedim doktora gittim gıda zehirlenmesi geçiriyormuşum meğer neyse efendim antibiyotikler ilaçlar vs 3 gün ishal oldum bayağı zorladım tuvalete çıkarken sanırım kasık bölgesini (malum günde 25 kere ) neyse işte o ilk ağrı geçti ama sonra yeniden sağ kasık ve üstünde bir ağrı oluştu batma değilde böyle daha bölgesel sayılır araştırdım biraz internetten kasık fıtığını kendimce muayene ettim kitle görünmesi lazımmış ama kitleye rastlamadım şişlik vs yok fakat bir ağrı var yürürken unutturuyor ama yatarken bağdaş kururken çömelirken hissettiriyor yani aklımın hep bir ucunda doktora tekrar gittim o da boxer üstünden muayene etti kasık bölgesini inceledi ama hayır kasık fıtığı değil bu dedi.Ben eve gidince daha sert dokundum muayene ettim birazcık ağrıttım o ağrıyan bölgeyi ama bunun üstünden 2-3 gün geçmesine rağmen ağrı geçmedi.

Şimdi sizden sorum siz kasık fıtığı olduğunuzu nasıl anladınız?Neler yaşadınız?Nasıl belirtileri vardı?Acaba bir üroloğa gitsem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yardım beyler

• Hocam yürürken ağrı oluyor mu. Vede testislerine vuruyomu ağrısı

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

Hocam yürürken ağrı oluyor mu. Vede testislerine vuruyomu ağrısı

Aşırı olmasa da var bir ağrı ama o ağrı pek geçmiyor otururken yatarken falan.Testislere değilde bölgesel bir ağrı biraz yukarılara ve hani bizde yok ta kaslı arkadaşların adonis diye tabir ettiği bir yere sağlam vuruyor ağrı biraz daha aşağılara testislerin sağ üst bölgesine vuruyor

• Olsbılır hocam. Fıtık . Gecen sene sol varıkosel ameliyat oldumda ağrısı kasıklarımdan başlamıştı . Bu hafta bekle bellkıde çok zorşamıssındır kendonı azalma olmazsa görünürsün bu doktora . Gecmıs olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

Olsbılır hocam. Fıtık . Gecen sene sol varıkosel ameliyat oldumda ağrısı kasıklarımdan başlamıştı . Bu hafta bekle bellkıde çok zorşamıssındır kendonı azalma olmazsa görünürsün bu doktora . Gecmıs olsun.

Anladım hocam varikoseli araştırmıştım ama belirtiler yoktu aslında bakalım 1 hafta bekleyip ürolog veya genel cerraha gitsem iyi olur sanırım.Aslında dahiliyeci incelemişti yok dedi ama güvenemedim nedense

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bölgesel ağrı kusma ateş felan diyince aklıma apandisit geldi ama nedir bilemiyorum geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

bölgesel ağrı kusma ateş felan diyince aklıma apandisit geldi ama nedir bilemiyorum geçmiş olsun

Sağolun.Apandist imkansız ya 2 yıl önce aldılar apandistimi .Zaten kusma ishal ve ateş geçti Allah a şükür ama ağrı kafamı sürekli kurcalıyor doğrusu bir problem yaratmıyor ama şu sıralar ameliyat olmak için en kötü zaman benim için ya çıkmasa bari bir şeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.