Şimdi Ara

Genpa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5 cihazımda ölü pixel var genpaya gönderdim bisey yok dediler apple storeda da yok dediler ama resimdekiler ölü pixel değilmi nasıl görmüyolar anlamadım zaten var desede islem yapılmazdı 1 yıllık garantisi dolu gözüktügü icin islem olmazdı.genpadan 2 yıl garantili cihaz.elden götürürsem anında değisim yaparlarmı kadıköydeki ne götürebilirim.?
    edit:3 tane cekebildim 5 6 tane var sizce cihazı alıp 20 isgünü beklermiyim yoksa anında mı olur
     Genpa Genpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt103 -- 9 Kasım 2014; 22:04:25 >

• Türkiye cihazları 2 yıl Apple garantilidir.Yurtdışı cihazlar ise ülkelere göre değişiklik göstermekle beraber 1 yıl uluslararası garanti kapsamındadır.

Eğer cihazınızdaki ölü piksel problemi kesinleşir ise,prosedür gereği gereken yapılmalıdır.
  • Belli sayisi var 5 tane mi ne ondan az olunca degidim yapilmor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 den fazla ama daha önce gönderdim birsey yok dediler fotograftakiler yanlısmı ben mi yanlısım ? siyah taban üzerinde mavi noktalar şeklinde belli ediyor bi ara simsiyah arkaplan kullanıyodum ordan gözüme carptı rahatsız ediyor
  • kadiköye götürsem apple store da da onaylandı ama garanti bittigi icin islem yapmadılar desem anında değistirirlermi veya 20 is günü icinde değistirirlermi up acill
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.