Şimdi Ara

evkur garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evkurdan alınan cıhazlar sms iletişimden mi garantılı oluyor acaba samsung servıslerı ucretsız ve garantı dahılınden bakmıyor mu?

yanı paralel ıthalat olarak mı satılıyor evkurdan alınan cıhazlar yanı?sorum bu.

gold bilgisayar da aynı sekılde samsung tvlerı kendı servısı garantısını verıyordu bu tarz bırsey sanırım?

• cevap verebilecek var mı arkadaslar?
  • yazdığın konuyla alakalı olmayacak cevabım ama evkurdan sakın bişey alma.çok kazık yer.kredi kartı falan istemiyorlar ama kazığıda geçiriyorlar..
  • lg optimus 3d için sorduğumda garantiyi lg nin kendisinin verdiğini söylemişlerdi.evkur sadece satıcı değil aynı zamanda banka-tefeci gibide çalışıyor.evkurdan cihaz alıp kullanmadan satıp nakite çeviren çok insan var.
  • yanı paralel ıthalat fln deyıp gerı gondermesın samsung benı ondan soruyorum.
    sms iletişim diye bir firmayla ugrasamam ben zaten servıslerle ugraşmak ölümle eşdeğer
    not:ben ıkıncı el forumlarından buradan bır cıhaz aldıgını soyleyen bırınden alacagım cıhazı garantısı konusunda endıselıyım ondan actım konuyu evkurdan ben almayacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 24 Aralık 2011; 22:44:03 >
  • ben evkurdan aldım...turkcellden almya gitmiştim faturalı yok bilmem 1 yıl olcak ben 6 ay dı biliyorum...sonra yok fatura tarfeninz uymuyor bi hesap çıkardı resmen 2.500 tl geçiyordu...bende evkura gittim..ayda 90 tl 24 ay aldım.....garntisi ithalatcı oldu için mecbur evkura vermen gerekiyor...zaten piyasad 24 aylık bi sgs2 alım dersen disbit.garanti tabiki 2000 tl buluyor zaten...ben evkura su yönden çok karşıyım satıcıları kandırmaca bana alırken kefil olcak diye bişe dememişlerdi ürün geldikten sonra evime gelip kefil istediler....bende bu durumda altaa kalmam insan kaynakları uzmanıyım neyi ne oldunu gayet iyi bilirm..gerekli yerle şikyetimi ederk hemn döndüler bana.....kredi kartımda limitm olsaydı evkurun önune bile ugramazdım ama işte mecbur kaldık...he bana göre fiyatı da iyiydi ben daha fazla beklıyordum....evkurda zaten alayına giip fırça attım..sonra beni bilmem bi müdürle görüştürdüler.....isteseydim ekmeğinden ederdim ama işte öle bi kötü bi insan olmadım için gerk duymadım...öle adam neye ugradını şaşırdı...nese terch meselesi kardeşim diyelim ben mecbur kalmadıkça almam evkurdan.....

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

ben evkurdan aldım...turkcellden almya gitmiştim faturalı yok bilmem 1 yıl olcak ben 6 ay dı biliyorum...sonra yok fatura tarfeninz uymuyor bi hesap çıkardı resmen 2.500 tl geçiyordu...bende evkura gittim..ayda 90 tl 24 ay aldım.....garntisi ithalatcı oldu için mecbur evkura vermen gerekiyor...zaten piyasad 24 aylık bi sgs2 alım dersen disbit.garanti tabiki 2000 tl buluyor zaten...ben evkura su yönden çok karşıyım satıcıları kandırmaca bana alırken kefil olcak diye bişe dememişlerdi ürün geldikten sonra evime gelip kefil istediler....bende bu durumda altaa kalmam insan kaynakları uzmanıyım neyi ne oldunu gayet iyi bilirm..gerekli yerle şikyetimi ederk hemn döndüler bana.....kredi kartımda limitm olsaydı evkurun önune bile ugramazdım ama işte mecbur kaldık...he bana göre fiyatı da iyiydi ben daha fazla beklıyordum....evkurda zaten alayına giip fırça attım..sonra beni bilmem bi müdürle görüştürdüler.....isteseydim ekmeğinden ederdim ama işte öle bi kötü bi insan olmadım için gerk duymadım...öle adam neye ugradını şaşırdı...nese terch meselesi kardeşim diyelim ben mecbur kalmadıkça almam evkurdan.....

hocam bende 10 günlük evkurdan alınmış samsung s2 alıcağım fakat kutunun üzerinde ne telpa nede başka bir etiket var hatta ilanda şu sizce durum nedir ? ne garantilidir ? ilk defa samsung alacağım hiç bilmiyorum satıcı bütün firmalarda geçerlidir diyor fakat böyle bişey olmadığını gayet iyi biliyorum bir cihazı bütün firmalar tedarik etmez sadece 1 firma tedarik eder

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s2-24-09-2012-fatura-tarihli-sifir-acil-100497641/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 2 Ekim 2012; 10:50:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.