Şimdi Ara

GENPA 6. HAFTA ÜRETİMİ IPHONE VERDİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 46. hafta üretimi olan telefonumu defalarca srvise verdim ve sonunda degisti hem de 6. hafta üretimi telefonla...şimdi 3.1.2ye dönmeye calısıyorum bakalım ne olacak...arızası falan olan varsa versn genpaya belki sans guler size de..

• şanslısın
  • Benimki 05 banada genpa degisim yapti.
  • 2010 un 6. Haftası olmasın o

3.1.3 yukluyse büyük ihtimal öyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino78 -- 10 Nisan 2010; 17:03:55 >
  • hobaa nasıl anlayacagız onun 2010 mu yoksa diger sıkıntısız 6. hafta mı oldugunu?

erdem24 sende durum ne? jailbreak yapabildn mi sıkıntısz olarak? kapattıgında tekrar blackra1nle mi acıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanm -- 10 Nisan 2010; 18:49:21 >
  • Bana surum 3.1.2 gelmisti tam jb yapacaktim itunes eski jbli cihazin back-up ayarlarini atti cihaz kafayi yedi itunes isaretinde kaldi ne yaptiysam kurtaramadim restore ettim 3.1.3 oldu ve jb yapamadim.
  • 2010 dur o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2009 6.hafta üretimi telefon Genpa'nın elinde kalmaz. 2010 yılıdır.
  • kısmet o zamn :)
  • Sanirim cihaz 3Gs. 2009'un 6. haftasinda 3Gs yoktu ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Sanirim cihaz 3Gs. 2009'un 6. haftasinda 3Gs yoktu ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***
    Sanirim cihaz 3Gs. 2009'un 6. haftasinda 3Gs yoktu ki :)

2009'un 6. Haftasını kastetmemiş arkadaş. 2009'da üretime geçtikten 6 hafta sonra üretilen seriye ait telefon anlamında söylemiş onu sanırım. Çünkü o zaman dediğiniz gibi telefon 3GS olamaz ;)
  • Öyle olmuyor hocam. O zaman 2010 üretimi 3Gs'ler 1. haftadan başlamazdı di mi Üretimden sonra kaçıncıysa ondan devam ederdi
  • şansa bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.