Şimdi Ara

genpa çıkışlı iphone pasaporta kayır yaptırılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşler sorum açık ve net bende iphone 3gs var lakin şu an da kapalı. pasaport kaydı yaptırsam açılır mı genpa çıkışlı olduğu için sıkıntı olur mu. kısacası özet geçeyim durumu servise 20 kere götürüp getirdiğim iphone 3 g telefonumu en sonunda değiştirmeye karar verdiler. ama 3g s verdiler. ben de ellerinde 3g yok demek ki 3gs verdiler dedim . 10 15 gündür kullanırken genpadan arayıp size yanlış tel vermişiz geri getirin dediler ben de o sinirlen yeter artık uğrasmak istemiyorum sizinle dedim. tamam öyleyse kapatırız bizde dediler ve yaklaşık 50 gündür kullanıyordum ta ki düne kadar dün telefon kapandı şimdi ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bermuda@ -- 21 Şubat 2012; 21:19:01 >

• Bence Genpa ile uzlaş. Saçmalık olmuş biraz.
  • abi telefon 2 aydır bende kullanıyordum dün işte tamamen kapandı. getirin telefonu diyorlar varmı böyle bir saçmalık şimdi tekrar geri götür başka telefonu bekle bilmemne. elimde değişim kağıdım var ben zorla istemedim kendileri verdi kaldı ki 15 gün sonra arayıp söylüyorlar.
  • hala çözemedin mi yav
    yasal işlem baslatabilirler belli olmaz, yok dersen forumda imuratk var pasaport kayıdı hakkında anlat durumunu, kayıt yapabilirse acılır
  • sorma abi çözemedim hala ya o zamandan beridir kullanıyodum bi şekilde ama dün tamamen kapandı. yasal işlem derken değişim kağıdı elimde abi kendileri verdi ben zorla almadım ya.
  • Bana da 16 gb lik iPhone yerine 32 gb göndermişlerdi
    Aynen aradılar ve getirin yoksa kapatırız dediler.
    Hele bir kapatın anında davamı acarım dedim
    Sonuçta benimle ilgili olmayan bir durum ve bende basitce dedimki madem öyle gönderin buradaki bir tim e 16 lik bende onlara vereyim 32 ligi çünkü ben sizin hatanızdan dolayı neden 1-2 hafta tekrar telefonsuz kalayım dedim
    Ve cesaretiniz varsa da faturali, degisim belgeli telefonumu kapatın bakalım su anda hoparlörden konuşuyorum bu tehdidinizi de aynen kaydetti dedim.
    Hemen yetkili birisini bağladılar
    Süreçle bizzat kendisinin ilgileneceğini kargo gelir gelmez yeni cihazın anında kargoya verileceğini ve yanında muvit kılıf, 2 adet sgp jelatin göndereceğini söyledi bende üstlerine cok gitmemiş bu sekilde kabul etmiştim
    Hakkınızı arayın susarsanız onlar sizi hayatta aramaz.
  • aynen abi. sorma ne çektim ben bu genpa'dan daha da alır mıyım genpa çıkışlı telefon. 10 kere gittim abi ta etilere işimi gücümü bırakıp yaptık ettik diyorlar gidiyorum alıyorum aynı. e sonuç göndereyim mi telefonu kapalı şu an zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda@

aynen abi. sorma ne çektim ben bu genpa'dan daha da alır mıyım genpa çıkışlı telefon. 10 kere gittim abi ta etilere işimi gücümü bırakıp yaptık ettik diyorlar gidiyorum alıyorum aynı. e sonuç göndereyim mi telefonu kapalı şu an zaten.

Gönder artık yapacak birşey yok.
  • hayır birde benden alacakları telefonu ne yapacaklar merak ediyorum. 2 aydır kullanıyorum her yeri leke çizik oldu alıp sıfır diye birine vericekler muhtemelen.
  • quote:

hayır birde benden alacakları telefonu ne yapacaklar merak ediyorum. 2 aydır kullanıyorum her yeri leke çizik oldu alıp sıfır diye birine vericekler muhtemelen.

Sana bana değilde böyle bazı "özel" müşterilere, mesela iphone 4 verdi tamire, tamir süresince kullansın diye cihaz veriyorlar, büyük ihtimalle o yönde kullanırlar cihazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

hayır birde benden alacakları telefonu ne yapacaklar merak ediyorum. 2 aydır kullanıyorum her yeri leke çizik oldu alıp sıfır diye birine vericekler muhtemelen.

Sana bana değilde böyle bazı "özel" müşterilere, mesela iphone 4 verdi tamire, tamir süresince kullansın diye cihaz veriyorlar, büyük ihtimalle o yönde kullanırlar cihazı.

doğru diyosun abi mantıklı. ama şu an da iyice sinirlendim valla göndermiyicem abi kalsın evde alarm niyetine kullanıcam göndermiyicem yinede. hep onların dediği olmuyacak bu kez de benim dediğim olacak. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.