Şimdi Ara

GENPA-Galaxy S3-TERTEMİZ - 949 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyaz samsung galaxy s3. turkcellden alınma genpa garantili. cihaz tertemiz olup bir tane çiziği bile yoktur. arka kapağı hiç kullanılmadı. oriiinal flip cover kılıfla kullanıyorum. kutu içeriği kulaklığı şarz aleti faturası vs. herşeyi duruyor ve full. Kutusundan çıkan ne varsa aynen teslim edilecektir. Root atılmamış ve custom rom yüklenmemiştir.
    Galaxy Note 2 aldığım için satıyorum.
    Fiyat 999 TL > 949 TL
    Sanalpazar satış 999 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 19 Temmuz 2013; 21:56:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satıslar kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim kardeşim.

• Hocam hayırlı satışlar öncelikle bende bi tanıdık adına pm atıyım :)

Bu arada olurda başka birisi alırsa Burak arkadaşımız çok güvenilir bir kişidir hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 27 Eylül 2013; 14:17:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam teşekkür ederim ilan eski ilan kaldırmayı unutmuşum note 2 almak için açmıştım ilanı şu an satmaktan vazgeçtim kardeşime verdim cihazı :) verdiğiniz cihaz çok temiz hala. cidden sizden yaptığım alışverişten çok çok memnun kaldım ürün hala 0 gibi bende sizin gibi tertemiz kullanıyorum. Sizin gibi dürüst ve güvenilir satıcıların sitede artması en büyük dileğim. inşallah daha başka alışverişlerde görüşmek dileğiyle :)

• Sağolun hocam sizde çok dürüst hakkı hukuku bilen birisiniz başka alışverişlere inşallah diyelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.