Şimdi Ara

Genpa'ya tek güvenen bendim sanırım, artık benim de güvenim kalmadı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Condor öncelikle geçmiş olsun, Genpa ile ilgili okuduğum her konudan sonra iyiki yurtdısından almısım diyorum. Umarım amerikada sorununu hallederler ve rahat bi nefes alırsın.

Bu arada Apple türkiye ile alakalı bir kaç bilgi vereyim size

Firma Ünvanı APPLE TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
    İş Adresi BÜYÜKDERE CAD.NO.127 ASTORİA İŞ MERKEZİ A KULE K.8-9-10 ESENTEPE

Telefon No (212)245-50-15
    Kuruluş tarihi: 28/04/2010

Firmanın İş Konusu Teknoloji piyasası ile ilgili teknik danışmanlık hizmeti vermek teknolojik gelişmeler ile ilgili işlerin idaresini ve söz konusu işlerle ilgili danışma yardım yönetim planlama hizmetleri sağlamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcoRED -- 15 Temmuz 2011; 14:02:52 >
  • Tüketici hakem heeytine başvur..2-3 aya karar çıkar.. cihazın da sadece 3-4 gün bilirkişide kalır..
  • Arkadaşım merhaba,

Aynı sorun bendede meydana geldi. İphone4'ümü yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Türkiyeye satışa çıktığı ilk gün vodafone'dan almıştım. Hatta 12 ay oldu :) Ne zaman çıkmıştı hatırlayınız var mı? :)

Neyse bendede bu sol üşte köşedeki sararma olayı 1 ay önce ortaya çıktı. Telefon ısındıkça belirginleşiyor. Günelte ısınması ya da oyun oynarken ısınması arasında bir fark yok. Özellikle beyaz sayfalarda anlaşılıyor. Telefon soğuk ilken anlaşılmıyor ancak ısındıkça ortaya çıkıyor ve çok rahatsız edici oluyor. Dokunmatik ekranda bir hassasiyet kaybıda olmuyor sadece görüntüde sorun yaratıyor.

Aynı şekilde bende seyehate çıkacağım için epeydir garanti işini erteliyordum. Bugun vodafone red backup'ı aradım bana randevu verdiler. Yarın bulunduğum yere yedek bir telefon ile gelip bendeki telefonu alıp servise götüreceklermiş. Gelen arkadaşlara sarı olan bölgeyi telefon açık ve ısınmışken iyicene göstermemi istediler. Yoksa servise girdiğinde telefon kapalı durduktan sonra açıp baktıkları için görmez ve farketmezler dedi.

Bakalım nasıl sonuçlanacak çok merak ettim.

• Vodafone şuan konuyla çok alakalı duruyor gibi geldi. Bakalım ne olacak, hayırlı sonucu bekliyoruz
  • Bende vericem ramazan başladığında genpa ya ama fruit ninja ligine gelemem diye korktugum icin vermek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Bende vericem ramazan başladığında genpa ya ama fruit ninja ligine gelemem diye korktugum icin vermek istemiyorum.

kardeş sen servise ver, sonra da yaparız ligi
  • arkadaşlar bende genpa dan yeni aldım. jailbreak li veya sim free alacaktım ancak tanıdığım olmadığı için kaçak almaya cesaret edemedim. şimdi tamir gerekecek bir sorunum olsa bile iphone umu teknik servistekilere teslim etmeye kıyamıyorum. kim bilir ne kadar hunharca davranıyorlardır telefonlara. çizik olmayan bir telefonu çizip hiçbir suçları yokmuş gibi davranmaları çok sinir bozucu birşey.
  • Verirken rapor tutuyorlar diye biliyorum ekraninda cizik yoktur kasasinda cizik vardir diye mesela.O yazdıkdan sonra çizemezler bence ama artik garantiyr guvenim kalmadı duyduklatim yûzünden büyük ihtimalle bir dahaki iphone um yurtdışı olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

Arkadaşım merhaba,

Aynı sorun bendede meydana geldi. İphone4'ümü yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Türkiyeye satışa çıktığı ilk gün vodafone'dan almıştım. Hatta 12 ay oldu :) Ne zaman çıkmıştı hatırlayınız var mı? :)

Neyse bendede bu sol üşte köşedeki sararma olayı 1 ay önce ortaya çıktı. Telefon ısındıkça belirginleşiyor. Günelte ısınması ya da oyun oynarken ısınması arasında bir fark yok. Özellikle beyaz sayfalarda anlaşılıyor. Telefon soğuk ilken anlaşılmıyor ancak ısındıkça ortaya çıkıyor ve çok rahatsız edici oluyor. Dokunmatik ekranda bir hassasiyet kaybıda olmuyor sadece görüntüde sorun yaratıyor.

Aynı şekilde bende seyehate çıkacağım için epeydir garanti işini erteliyordum. Bugun vodafone red backup'ı aradım bana randevu verdiler. Yarın bulunduğum yere yedek bir telefon ile gelip bendeki telefonu alıp servise götüreceklermiş. Gelen arkadaşlara sarı olan bölgeyi telefon açık ve ısınmışken iyicene göstermemi istediler. Yoksa servise girdiğinde telefon kapalı durduktan sonra açıp baktıkları için görmez ve farketmezler dedi.

sonucu yazarsınız,beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dicklers

Arkadaşım merhaba,

Merhaba arkadaşlar 18 Temmuzda telefonumun ısındığı zamanda sol üşt köşesinde kibrit çöpü şeklinde açık sarı renginde bir leke belirdiğini vodafone'u arayarak bildirmiştim. 18 Temmuzda vodafone ile görüştüğümde red backup servisinin ertesi günü beni arayıp telefonu evden teslim almak için randevu vereceklerini söylemişlerdi. 19 Temmuzda konuştuğum red back up bölümü 27 Temmuz'da evime gelerek iphone 4 ümü aldılar. Garanti süresi boyunca telefonsuz kalmamam için ellerinde iphone cihaz olmadığı için samsung GT-E2550 verdiler. Micro sim için bir büyütücü adaptörü taktılar ve rehberi yedeklediler. Bakalım cihazı şu an teleservice teslim etmişler ve henüz bir gelişme yok. Gelişme olduğunda buradan yazacağım.

• geçen sene hanımın nokia tel de de böyle çamura yatmışlardı tüketici hakem heyetinden karar çıkarıp telin parasını çatır çatır geri aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

geçen sene hanımın nokia tel de de böyle çamura yatmışlardı tüketici hakem heyetinden karar çıkarıp telin parasını çatır çatır geri aldım

Bu güzel bir haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Arkadaşlar resimlerin kontrastını ve doygunluğunu artırdım tam gözle görüldüğü gibi olsun diye. Gözle ayın o şekilde görünüyor. VE ŞAKA GİBİ...

Genpa'daki hanımefendiye söyledim ekrandaki sarılığı ve bana gelen cevaba bakın.

"Bu sıralar bu şikayetten çok cihaz geliyor ama üretimden kaynaklı bir şey o yüzden biz bir şey yapamıyoruz".. Üretimden kusuru olan bir cihazı bire bir değişmek zorunda değil misiniz? Peki üretim hatalarını kapsamıyorsunuz sizin teknik servis anlayışınız nedir? Acayip sinir oldum cihazı aldım geldim.. Bir daha Genpa'nın getirdiği herhangi bir cihaz alır mıyım? Almam..

Amerika'ya gidiyorum Ağustos 3'te. Doğrudan Apple Store'a gidip vereceğim garantiye bakalım onlar ne diyecek. Değişim olur büyük ihtimal.

Dinlediğiniz için teşekkürler.

Ekranın sol üst köşesine bakınız.
     Genpa'ya tek güvenen bendim sanırım, artık benim de güvenim kalmadı :)
     Genpa'ya tek güvenen bendim sanırım, artık benim de güvenim kalmadı :)

Amerikaya gideginizi soylemissiniz. Orada randevu aliyorsunuz ve direk degisim yapiyorlar. Benimde telefonumun ses tusu dusmustu, telefonu 10 dk icinde degistirdiler, 10 dk'da form doldurmak surdu yani.. İns probleminiz kisa zamanda çozulur.

• ses tusuna degisim,vay be ;)
  • Arkadaşlar bugün Houston Galleria'daki Apple Store'a gittim yok böyle bir şey ya İlgi 10 numara adamlar yakanızdan düşmüyor. Genius Bar'a gidip gösterdim telefonu ve sararmayı yukarda arkadaşın dediği gibi 10 dakikada sıfır iPhone 4 32GB verdiler Genpa'ya bakın bi bide bu adamlara bakın..

Ve en şaşırdığım şey, adamlar telefonu benim Turkcell'den hangi tarihte satın aldığımı gördüler (OHA). Hiç beklemiyordum bunu görebileceklerini. Fatura tarihini görüyor yani adamlar.

Problemim çözülmüştür. Genpa batar inşallah, Apple'da sonsuza dek yaşasın

• quote:

Arkadaşlar bugün Houston Galleria'daki Apple Store'a gittim yok böyle bir şey ya İlgi 10 numara adamlar yakanızdan düşmüyor. Genius Bar'a gidip gösterdim telefonu ve sararmayı yukarda arkadaşın dediği gibi 10 dakikada sıfır iPhone 4 32GB verdiler Genpa'ya bakın bi bide bu adamlara bakın..

Ve en şaşırdığım şey, adamlar telefonu benim Turkcell'den hangi tarihte satın aldığımı gördüler (OHA). Hiç beklemiyordum bunu görebileceklerini. Fatura tarihini görüyor yani adamlar.

Ohhh, gözünüz aydın. Çok sevindim... Vay be, demek cihaz Türkiye'den bile alınmış olsa, bir sorun olduğunda Amerika'da değişim yapabiliyorlar... Helal olsun Apple'a...

• quote:

Arkadaşlar bugün Houston Galleria'daki Apple Store'a gittim yok böyle bir şey ya İlgi 10 numara adamlar yakanızdan düşmüyor. Genius Bar'a gidip gösterdim telefonu ve sararmayı yukarda arkadaşın dediği gibi 10 dakikada sıfır iPhone 4 32GB verdiler Genpa'ya bakın bi bide bu adamlara bakın..

İi güzel olmuş da şimdi sizin cihazınız yurtdışımı oldu onu anlamadım yoksa hala Türkiye çıkışlı olarak mı görünecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasoxxx

quote:

İi güzel olmuş da şimdi sizin cihazınız yurtdışımı oldu onu anlamadım yoksa hala Türkiye çıkışlı olarak mı görünecek?

Sanırım garanti olayını işliyorlar. Ama çok akıllı telekomünikasyon kurumu şimdi bu yeni olanı kayıt dışı bırakabilir. Factory Unlocked verdiler yine iyi oldu

• quote:

Apple ın acilen TR de tam olarak faaliyete geçmesi gerekir. Tez elden genpaya elveda demeleri gerekir.

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

10 aylık iPhone 4 32GB cihazımın geçen gün ekranında sol üst köşede sararma belirtisi gördüm ve eminim ki bu leke yeni eskiden yoktu olsa farkederdim zaten. Beyaz sayfa açınca bariz orada görünüyordu. Neyse Ağustos'un ilk haftası uzun süreli yurtdışına çıkacağım için gitmeden yaptırayım diye Genpa'ya götürdüm. Cihazı oradaki arkadaşa gösterdim önce farkedemedi o sarı lekeyi ve neyse yazalım teknikteki arkadaşlar bakarlar dedi. Aynı zamanda home tuşundaki hassasiyetin de kaybolduğunu belirttim ve cihazı teslim ettim. Ertesi gün cihazı alabilirsiniz diye mesaj geldi ve o an başımdan aşağıya kaynar sular döküldü çünkü 1 günde gelin alın diyorlarsa kesin bir şey yapmadılar..

Neyse aradım, bi bayan çıktı telefona. Dedim cihaza bir işlem yapıldı mı diye. Yok yapılmadı tüm test işlemlerinden geçmiş cihazınız gelip alabilirsiniz diyor. Eee home tuşunda hassasiyet sorunu var dedim, testlerden geçtiyse sorun yoktur diyo. Ulan dangalak tuşa sert basınca zaten basıyor hafif bastığında çoğunlukla almıyor (tuşun hassasiyetini bilirsiniz hafif basınca bile alır yeniyken). Eee ekran? Bişey görememişler testlerden geçmiş. Testlerde cihazın bir çok şeyini test ediyorlarmış mış mış. Yahu o testlerin hepsini ben zaten yapıyorum günlük hayatta biliyoruz cihazın bi sorunu olmadığını. Sadece sorunlarını belirttim yapsınlar diye; testi geçmiş o zaman sorun yok diye gelin alın diyorlar.

Şimdi cihazı almaya gidiyorum ve gelince o sararmanın resmini çekip buraya koyacağım. Beni mağdur ettiler, alacakları olsun. Gideceğim için de malesef uğraşamıyorum yoksa başlarına büyük bela açardım.. Ben bile mahkemelerde sürünecek olsam onlardan cihazın parasını ve tazminatımı almak için elimden geleni yapardım

Teşekkürler.
    Genpa'ya da saygılarımı sunuyorum. Paranoyak değiliz cihazda ne sorun varsa söyledik aptal muamelesi yapıyorlar.

sadece genpa değil hocam bunun gibi bütün firmalar hemen hemen hepsi böle örnek teleservice teknik anlamda vodafone ve avea brightstar gibi firmalar çalışıyor ama sonuc gene aynı, baştan sağma yapıyolar adam gibi değil yani

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.