Şimdi Ara

genpadaki JB'li iphonem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen adamları mahkemeye ver daha sonra telefonunu baştan aşağıya araştırsınlar jb li olduğunu anlasınlar sana ne verirler bi düşün bakalım... bence değişim yapıcaklarsa fazlada üstlerine gitme derim... jb li olduğunu anlayıp tamamen iptalmi olmasını isterdin garantinin... bak adamlar yenisini vericeklermiş zaten...
  • evet 3g 8gb ımın bir hoperlöründen ses gelmiyo benimde. genpaya versem değişirlermi acaba
    bide bende sadece karakaya nın faturası var garanti belgesi yok ayrıca yine genpa mı bakıyo
  • iPhone' da tek hoparlör vardır, ses gelmeyen mikrofondur... 9 milyonuncu yazılışı falan...
  • hoparlör konusunu üst konu yapıp yayınlamak lazım yaa.. kaç kez tartışması oldu hala o konulara bakanlar yok... bu alet çift eksozlu ama birisinden duman çıkıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarkanust

evet 3g 8gb ımın bir hoperlöründen ses gelmiyo benimde. genpaya versem değişirlermi acaba
    bide bende sadece karakaya nın faturası var garanti belgesi yok ayrıca yine genpa mı bakıyo

• JB yaptıktan sonra bi arıza oluştuğunda restore yapabilmek adına itunesdan otomatik backup seçeneğini kapatmamız gerekiyormu? yoksa istediğimiz bir tarihte yapımış backupı çalıştırabiliyomuyuz aynı windows içn sistem geri yuklemede olduğu gibi?? çünkü iphonu pcye bagladığımda her seferinde otomatik backup yapıyo sanırım JB'siz haline nasıl getircem o zaman dimi:)

birde bu backup restore ve home+power tuşunun yaptığı (hardreset denilen sanırım) işlemleri ile ilgili bilgilerin olduğu konuyu bulamadım birisi linkini verebilirmi rica etsem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisp

JB yaptıktan sonra bi arıza oluştuğunda restore yapabilmek adına itunesdan otomatik backup seçeneğini kapatmamız gerekiyormu? yoksa istediğimiz bir tarihte yapımış backupı çalıştırabiliyomuyuz aynı windows içn sistem geri yuklemede olduğu gibi?? çünkü iphonu pcye bagladığımda her seferinde otomatik backup yapıyo sanırım JB'siz haline nasıl getircem o zaman dimi:)

birde bu backup restore ve home+power tuşunun yaptığı (hardreset denilen sanırım) işlemleri ile ilgili bilgilerin olduğu konuyu bulamadım birisi linkini verebilirmi rica etsem?

ituınes te sol üstteki edit e tıkla ordan devices e tıkla ordaki bütün backup ları delete yaparsan sana bundan sonra backup sormaz...
  • Kutunun icinden garanti belgesi çıkıyor muydu? Hatırlayamadım birden.
  • tabi birde türkçe kullanım klavuzu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyoz2 -- 19 Kasım 2008; 17:22:32 >
  • Bendeki kayboldu sanırım. Web de bi yerde varmı bu garanti belgesi bilen var mı?
  • iphone kutusunda değil de o küçük gri turkcell kutusundan çıkıyor garanti belgesi belki/umarım ordadır bi bak istersen...
  • bugün telefonu göndereli 1 hafta oldu hala bekliyorum. 8gb iphone ankara daki serviste yokmuş. hep bunu söylüyorlar.
  • dostum son durum nedir geldimi yeni telefon...
  • yok daha bekliyorum şu an 17. gün oldu.
  • ne yani 1 sn anlayamadım hatta şaşırdım biraz afalladım :S

şimdi jailbreak yapılmıs telefonu ekranda baloncuklar war diye garantiden servise yolladın onlarda ürünü ücretsiz tamirmi ettiler ????
    eee benimde ekranda baloncuklar war bende göndereyim telefonun loglarından jb yapıldığı çıkıyor diye biliyordum tam olarak ne yaptın acaba telefonuna nasıl oldu bu iş yahu ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: can119

ne yani 1 sn anlayamadım hatta şaşırdım biraz afalladım :S

şimdi jailbreak yapılmıs telefonu ekranda baloncuklar war diye garantiden servise yolladın onlarda ürünü ücretsiz tamirmi ettiler ????
    eee benimde ekranda baloncuklar war bende göndereyim telefonun loglarından jb yapıldığı çıkıyor diye biliyordum tam olarak ne yaptın acaba telefonuna nasıl oldu bu iş yahu ????

değiştirecekler ama ellerinde tel. olmadığı için bekliyor. bugün göndereli 19 gün oldu. şuan internetten takip ediyorum değişim cihazı bekleniyor yazıyor.
  • peki göndermeden önce herhangi bişey yaptınmı adamlar acınca installer cydia fln görücekler sonuc olarak sildinmi bunları ? tam olarak söylermisin dostum heycanlandım bak şimdi =)
  • iphone ayfon diye okunur ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişe katılmak istiyorum.

hort rekoru :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.