Şimdi Ara

Genrise Whey Protein Instant 2100g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar Genrise'nin yaptığı sanalkartlılara özel kampanyayla Kurban Bayramında Genrise Protein Instant 2.1 kg'nin tüm çeşitlerini 85 TL'ye alabilirim isteyene. Şu an 5 çeşidi var.
    1 tane alırsanız da adet fiyatı 85 TL'dir, 10 tane alırsanız da.

150tl ve üzeri kargo ücretsiz, 150tl altına ise ücret 7.90TL'dir.

Ürünlerin normal fiyatları için aşağıdaki linke bakınız:

http://www.genriseshop.com/Whey-Protein-instant-2100g,PR-127.html

İçeriği:

Genrise Whey Protein Instant 2100g

Son Kullanma Tarihi sitede 31.01.2017 olarak gözükmektedir.

Ödeme: Sadece Enpara(finansbank) yada Nuvo(yapıkredi) hesabıma yapılır. Bana telefon numaranızı, kargo bilgilerinizi ve tc kimlik numaranızı(fatura için girilmesi şart) istediğiniz ürünlerle birlikte vermeniz yeterlidir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 3 Ekim 2015; 1:07:41 >

• İlgin ve samimiyetin için teşekkür ederim,iki adet genrise whey 170 e almak gayet uygun oldu,inşallah bir dahaki alışverişlerde görüşürüz tekrar teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackghostman43

İlgin ve samimiyetin için teşekkür ederim,iki adet genrise whey 170 e almak gayet uygun oldu,inşallah bir dahaki alışverişlerde görüşürüz tekrar teşekkürler..

Ne demek hocam, Kendin görürsün umarım kalitesini. Firma güven veriyor sahsen bana :)
  • Genriseyi daha öncede kullanımştım,4 kiloluk ambalajında kalite konusunda şüphem yok,kafam rahat,tat konusu herkesin kişisel tercihi,yeni ürünlerini denediğim zaman yorum yapacağım. mutlu kalın..

• quote:

Genriseyi daha öncede kullanımştım,4 kiloluk ambalajında kalite konusunda şüphem yok,kafam rahat,tat konusu herkesin kişisel tercihi,yeni ürünlerini denediğim zaman yorum yapacağım. mutlu kalın..

Tat da onemli ama sonra gelir hocam kalite ve saglikli olmasindan:) Ben de ananas ve fruttili aldim umarim yeni aromalarin acemiligi falan bana denk gelmez :)

• denediğin zaman yorumlarını bekliyoruz,tat konusuna çok takılmıyorum,yeter ki içeriği kaliteli olsun

• quote:

denediğin zaman yorumlarını bekliyoruz,tat konusuna çok takılmıyorum,yeter ki içeriği kaliteli olsun

Hocam unutmazsam yazarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünleri deneme fırsatım oldu,çilekli ve muzlu,içiminde sıkıntı yoktu,aroma yoğunluğu kıvamında olmuş,ürünler alma konusunda yardımcı olan revenge üyemize çok teşekkür ederim..

• quote:

Ürünleri deneme fırsatım oldu,çilekli ve muzlu,içiminde sıkıntı yoktu,aroma yoğunluğu kıvamında olmuş,ürünler alma konusunda yardımcı olan revenge üyemize çok teşekkür ederim..

ne demek hocam sagol yorum icin :)

• Tad konusu herkese farklı,ama firmanın ürünlerini ben 3 yıldır kullanıyorum.Gerek kendi sitesinde açıklanan denetim raporları gerek body forumlarında yapılan testlerde protein oranı söylendiği gibi.
  • üründen almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
    @Revenge
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.