Şimdi Ara

Hardline Whey 3Matrix’& OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hardline Whey 3Matrix ve OPTIMUM GOLD STANDARD WHEY ürünü arasında kararsız kaldım arkadaşlar bana bi yardımcı olursanız sevinirim.

• optimuma güveniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında altı üstü 10 tl fiyat farkı varken ve optimum dünyaca bilinen ve herkes tarafından olumlu yorum alan bi whey'i sunarken neden hardline alasın ki ?
  • İçerik olarak karar veremedim aslında. HARDLİNE ve OPTİMUM içerik olarak karşılaştırırsak ve kalite etki olarak bakalım?
  • Dostlar birde GAİNER la AMİNO ASİT birlikte kullanımı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok makbule geçer.
  • Hardlinede 35 gr optimumda 24 gr protein var. İkiside aynı etkiyimi gösterir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Hardlinede 35 gr optimumda 24 gr protein var. İkiside aynı etkiyimi gösterir.

100 gramdaki miktarı karşılaştır. İkisinde de 80 gr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Hocam sonuçta her serviste önerilen miktarı kullanıyoruz 100 gr değil ben o bakımdan demiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Hocam sonuçta her serviste önerilen miktarı kullanıyoruz 100 gr değil ben o bakımdan demiştim.

İstersen önerilenden fazla kullan o sana kalmış birşey. 100 grdaki oranları ve kutunun toplam kaç gr olduğu önemli. Önerilen servise göre çıkan servis sayıları aynı olsa senin dediğin de mantıklı ama birinden 52 servis öbüründen 74 servis çıkıyor. 52x35 aşağı yukarı 74*24'e eşit.

• Susanoo kullanıcısına yanıt
    Analdım hocam teşekkür ederim bilgilendirme için daha çok acemiyim supplement konusunda.

• Hardline Whey 3Matrix'da iyidir. Bipro su a kalite
    peki üstadım gainer ve amino birlikte kullanımı için ne diyorsun?
  • sercanerdenk S kullanıcısına yanıt
    Üstat olacak kadar bilgim ne yok ne yazık ki. Ben sadece protein tozu kullandığım için diğer konularda pek bilgim yok ama Gainer alacaksan şeker oranı az olanlardan al.
    bilgilerin için çok sağolasın.
  • Optimum vanilyalı aldım yarıda bıraktım ziyan oldu param aman diyim alırsan hocam vanilyalı alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandyr kullanyyorum hardline ürünlerini hiç sykynty olmady adamlaryn ürünleri ba?aryly ?uan Whey 3 matrix bende kullanyyorum
    içinde kreatin olmasy büyük avantaj.Her porsiyon 35.3-37.6 gram protein, Whey protein konsantresi, izolaty ve hidrolizaty, Her porsiyon 3 gr. Kreatin, Dü?ük ya? ve karbonhidrat içerir,
    Biri ithal ürün biri yerli ürün mutfa?ynda yemek yaparsanmy uyguna gelir yoksa dy?ardan sipari? verirsen gibi bir durum.Fiyata göre kalite kyyaslamasy saçma geliyor bende hardline tavsiye üzerine tany?tym
    daha önce Optiumum kullandym ?uan whey 3 matrixten aldy?ym performansy alamadym. Ne zaman ula?mak istesemde ula?yyorum yeni bir kombine ürün yapmak istiyorum feysbuk tan yazdym adamlar cevapta verdi muhatap bulabiliyorum
    Bunlar benim fikirlerim kimsenin borozancyly?yny yapmak de?il senin için oysa benim içinde ?uan bu.
  • Fiyatlar hemen hemen aynı sayılır. Bir tarafta ON gibi bir markanın gerçekten ünlü olmuş whey'i varken neden hardline alıyım diye düşündüm ve ON gold standart whey aldım ben. O kadar vergi verilen, shipping ücreti verilen Dünya devi markalarla arasında 60-70 tl fark olmadıktan sonra türkiyede üretilen bir ürünü almam şahsen. ON'nin 170 olduğu yerde aynı 2.3 kg'lik hardline whey 100 tl olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 17 Şubat 2014; 20:27:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.