Bildirim
Geo problemler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen de mi aynisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
Herkes ders calisiyo galiba 😂
Geoda sadece üçgenleri adam akıllı halletsen 4 5 soru yaparsın rahat. Problemler de aynı şekilde yaklaşık 10 soru çıkıyor yani. Diğer konulardan 15 yapıyorsan geo için üçgeni bitirip Problem abansan 30 u bile görme ihtimalin var. Sadece tyt mi gireceksin
Saka mi ? Degilse cok sevinirim. Hayir ikisine de giricem hukuk istiyorum ikisinden de 25 i gorsem yeter 😔 ayt matta lti kaldi bitek
Hayır hocam değil ama çıkacak her soruyu doğru yapmama ihtimalin de var yani :D ben geoda sadece üçgenleri adam akıllı hallettim dörtgen daire analitik az buçuk bilgimle 7-8 net yapabiliyorum geodan. Zaten geometrinin temeli üçgen yani ister istemez her yerde çıkıyor. Ayt geo için analitik kasmak lazım ama dediklerim tyt için.
Ya olsun yarisini yapsam yeticek bi de ne hikmetse ayt yi tyt den daha kolay yapiyorum 😄 insallah ya 2 ay sonra net duserim buraya yine
Tytde zaman stres yaratıyo olabilir baya etkisi oluyor çözülecek soru çözülemiyor valla
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X