Şimdi Ara

GEODAKI 2 SORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sirtsirtahedefe

Bakınca böyle bir şey işlemedik diye düşündüm bir an. Sonra aklıma eski denemelerde çözdüklerim&çözemediklerim hocalara sorduklarım geldi çözdüm ve 7/8 dakilalık bir kayıp yaşadım. Zaten son sorulardı 75 ve 76 sanırım. Yani ne bileyim ondan sonraki soruları kısa sürede çözdüm 4 sorudan 1 fail verdim misal. (AAA lı soru)

Diyecek bir şey bulamıyorum açıkcası..

Bende AAA lı ve polinom sorularını boş bıraktım bu sorularla uğraşırken.En az 4 5 dakikam gitti belki vektörlerel olarak bir şekilde yaparım dedim ama boş bıraktım.Böyle ince hesaplara girersek işin içinden çıkamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirtsirtahedefe S kullanıcısına yanıt
    Adalet kavramına falan girmişler yorumlarda önce şunu söyleyeyim.

O 2 soru müfredat dışı ve %100 iptal edilmeli.Bu sınav müfredata tabi olmalıdır. Meb kitabındaki kazanımlara göre basılıyor tüm kitaplar, ayrıca o sorular normal analitik bilgisiyle falan çözülmüyor yani
    konuya çok yetkin olmak gerekiyor.

Çözen arkadaşlar adalet falan demiş dostlar iyi hoş diyorsunuz da o zaman adamlar calcilus kitabından müfredatta olmayan integral sorusu da sorsun, ne de olsa üniversite okuyup sınava girenlerde var
    onlar çözsün biz mal mal bakalım ?

Yani bence tartışmaya bile açık değil kesinlikle iptal edilmesi gerekir, eğer edilmezse fiyasko olarak tarihe geçer. İptalin yanında o soruları kitapçığa ekleyip kontrol eden Proflarda istifa etmelidir.
  • CaptainOldie C kullanıcısına yanıt
    Valla hocam orası biraz karışık Yani ben bilmiyordum bunlar iptal olcaktır dedim ve geçtim Hayırlısı olsun artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirtsirtahedefe

Bende onu söylemeye çalışıyorum dostum. Büyük çoğunluğa adalet sağlarken, geride kalanlara adaletsizlik yapılmış oluyor. Ben bu şekilde düşünüyorum. Ve iptal edilmemesinden yanayım. Çözemeyen zaten atladı geçti. Uğraşmadı bile. Döndü o boştaki 3 4 sorusunu çözdü. Çözmeye çalışanda o 2 soruyla cebelleşti.

İnsanlara göre sadece iptal olması doğru gibi geliyor

çözemeyen atladı geçti diye bir şey yok hocam. şahsen o sorulardan tekine 10dk civarı uğraştım yine de yapamadım.
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    Iste ben o mufredati didik didik edenlerden biriyim geimetri kitabini pdf seklindr indirip her konunun neyi kapsadigina baktim sinavda xyz li denklemleri gordugum anda gectim hemen soruyu bi sekilde iptal olur diye mufredat cok acik çünkü okullarda gostermedigini çocuğa bilseydin ne yapalim diyemezler. Ben hala iptalini bekliyorum. Yapmazlarsa cidden bu kurumlarin kendilerinden bile haberi yok demektir. Herseyi ele ayaga düşürdüler.

• şekersiz_kahve kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sizin gibi araştırdım iptalini bekliyorum etmezlerse gerçekten büyük ayıp olur
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Vektor konusu okulda anlatilmis ve bilmen gereken bir konuydu. Ister 1 dk da cozersin ister 10 dk da bu seni baglar dostum. Ama okulda anlatilmamis bir konudan 2 soru cikti ve denklemlerden giderek soruyu cozmeye calismak zorundaydim. Cunku adam bu iptal edilecek bunu cozmeyin atlayin diye bir uyarida bulunmadi sinav esnasinda. Fark var
  • Brütal kullanıcısına yanıt
    Iste sen enayimiydin de 20 dk o 2 soruyla ugrastin. Bildigin cozecegin sorulara yetisemedin. yoo oyle bir sey yok. Cozmek zorunda oldugunu bildigin icin vakit harcadin. Sonucta sinava girerken 80 sorudan sorumlusun diyor adamlar. Sen dogru olani yaptin
  • şekersiz_kahve kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun diyeyim. Cift tarafli bir sacmalik var. O zaman sinav iptal edilsin diye ayaga kalkalim. Gelecegimizi boyle seylerle karistirmak hos degil.. Cevabi yanlis olan bir soru olsa mesela ve yanlis cevabi isaretlesem ve onun cevabi degisse hic bir sey diyemeyiz. Cunku cevap yanlis olur. Ama tartisilan sorular dogru cevabi olan ve cozulen sorular ve 2 tane ve giden 7/8 dk. Kimse gelipte bu sorulardan sorumlu degilsiniz demedi sonucta.

Ben iptal edilmesini savunmuyorum demiyorum ama. Cozemeyenlere haksizliksa, cozenlerede ya da cozmeye calisip efsane vakit kaybedenlere de haksizlik. Sonucta verilen bir sure var.. Bu resmen dalga gecmek
  • ülkeye, ülkenin insanına karşı olan tutumum her geçen gün katlanarak kötüye gidiyor. Hani içimde en azından 1 yıl öncesine kadar çok küçükte olsa bir vefa bir sorumluluk duygusu vardı, ben bu ülke için.. diye başlayan cümleler kurabiliyordum en azından. Şuanda ortada 2 sorudan oluşan bir skandal var. Ve kimsenin umrunda değiliz, hukuk devleti olayı zaten hepten yok olmuş dingonun ahırına dönmüş ülke. Bilemiyorum sanırım bu olay en somut şekilde ülkemin bana attığı kazık oldu. Umuyorum en son olacak bu. İçimde hiç bir sempati kalmadı.

İçimi dökmek istedim arkadaşlar yukarda ki yorumları okuyunca biraz sinirlendim o yüzden böyle içimdekileri yazmak istedim.
    Iki tane mufredat disi soru icin neden sinav iptal edilsin bu mantigi anlamadim dogrusu. O zaman gelsinler cift katli integralde sorsunlar nasil olsa fakultelerde fln verilen kitaplarda var. Sizin mantiginiz buna benziyor. Yeni 12. Sinif olmus ogrenciye haksizliktir hatta mezuna kalmis ve o konuya yeniden bakmamis insana da haksizliktir. Bu konular mufredatta var mi yok mu konu bu bu kadar basit kim kac dk vermis tartismasi değil.

GALİBA OKUMA YAZMAN YOK VEKTÖR SORUSUMU YAZMIŞIM ÖNCE İNSANLARIN YAZDIĞINI OKU.

Ben orada vektörel olarak uzay sorularını çözmeye çalıştım ve 5 dakikam gitti boş bıraktım.

Bu sorular yüzde 95 İPTAL olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makakubukak -- 30 Haziran 2017; 19:46:21 >
  • Ulan obpden tut nerelere kadar adaletsizlik var burda adalet demişler komik cidden

• Kardeş bura TÜRKİYE ne bekliy10
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.