Şimdi Ara

GEODAKI 2 SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7/8 dk harcayip dogru yaptigim 2 sorunun iptal olmasina karsi degilim. Olsun ama sinavda kaybettigim o dakikalarin hesabini kim verecek?

• Maalesef hocam kimse veremeyecek

En baştan koymamaları gerekiyordu artık bilerek mi koydular yoksa ciddi anlamda dikkatsizler mi orasını kestiremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal olmaz zaten
  • rainicorn kullanıcısına yanıt
    yanlis anlamayin dogru olan iptal olmasi gorunebilir ama. Direk takilmadan gecemeyen insanlar olabilir benim gibi. Amacim 80/80 degildi ama bos birakmayacagima dair kendime soz verdim. O 2 soru yuzunden 2 polinoma donemedim. Polinomlarda da vakit kaybetmistim 3/4 dk kadar. Yani ne bileyim. Fizik yapamadim. Mat netime guveniyordum. Adamlar 2 netimi elimden alirsa ne anladim ben bu isten ..
  • onuran1 kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlamamani rica ederek umarim dediginiz olur deme mecburiyetindeyim suanda ..
  • Ben de mezunum 1 tanesini yaptım 1 tanesi boş mesela doğru olan sonuçta uğraştım yaptım gibi düşünüyorum sonuçta zaman harcadım. İptal olmaması da saçma çünkü 12.sınıf olsam gerçekten yapamayacaktım soruları ki mezunların bile hatırladığını sanmıyorum eski denemeleri çözdüğüm için aşinalığım olduğundan yaptım. Yani doğru değerlendirilmesi ya da 78 soru üzerinden değerlendirilmesi yapandan bişey götürmeyecek ama tabi ki haksızlık da sayılır bi nebze sonuçta o an 135 dakikada emek var. Yani bilemiyorum ösymye kaldı artık insiyatif

• Hocam yanlış anlamayın tabii ki zaman harcamışsınız,ama sınavda 12. sınıf öğrencileri çoğunlukta ve bu konuyla alakakalı meb müfredatında hiç bir bilgi yok,taban aritmetiğide çıksaydı matris-determinantta çıksaydı itiraz edilirdi.Çünkü hiç gösterilmedi.

Bende çözmeye çalıştım boş sorularım varken bunlara takıldım 5 dakika ama boş bıraktım.Belki 2 soru daha fazla çözebilirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çarpanlara ayırma 2 zor soru
    6 yıl önce açıldı
    1 trigonometri sorusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    ben de 12. sinif ogrencisiyim
  • frkngry kullanıcısına yanıt
    asil yapandan cok sey goturur hocam. Sonucta %60/70 yapamadi. 1 soru olsa yine okey belki ama 2 soru nedir hocam :) Hak buda ...
  • mezun değilim 2 sorumda doğru ama iptal olması gerekiyor 2000 kişi geride olup adaletli bir sonucun verilmesini istiyorum.
  • oguz020 kullanıcısına yanıt
    Soyle dusunuyorum. Evet iptal edilmesi gerek. Ama madem iptal olacakti neden benim bos soruya donmeme engel oldu. Sonucta 135 dk bir sure var ve o sure icerisinde verilen sorularin tumune cozum bulmamiz gerekiyor. Ben soruya bakinca mufredat disi oldugunu anlamistim aslinda ama cozdum bir sekilde. Ve dedigim gibi giden dk larin hesabini kimse veremez malesef ... Konuyu gormememiz hak ise bu da hak..

Belki senin icinde aynisidir. Donebilecegin sorular varken donemedin, olabilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirtsirtahedefe

Soyle dusunuyorum. Evet iptal edilmesi gerek. Ama madem iptal olacakti neden benim bos soruya donmeme engel oldu. Sonucta 135 dk bir sure var ve o sure icerisinde verilen sorularin tumune cozum bulmamiz gerekiyor. Ben soruya bakinca mufredat disi oldugunu anlamistim aslinda ama cozdum bir sekilde. Ve dedigim gibi giden dk larin hesabini kimse veremez malesef ... Konuyu gormememiz hak ise bu da hak..

Belki senin icinde aynisidir. Donebilecegin sorular varken donemedin, olabilir ..

5-6 dakika uğraştım evette sonuçta bunların müfredattan kalktığını beyan ettiler ve bu gerçekten çoğu insanda mağduriyet yaratır en basitinden 100 kişi öne geçer adam istediği bölüme gider bunun sayesinde bakalım benimde çok sınırda gelicek sonuç belkide iptal olucak ben kazanamıcam kim bilir ama dediğim gibi adaletli olması lazım evet süre harcadık ama görmedi insanlar iptal olsun adaletli olsun diyeceğim de zaten adalet diye bir şey yok daha kimleri yerleştiriyorlardır bu sınavlarla siz biliyor musunuz :) ben artık sağlık olsun diyorum üzülmenin veya kendini yıpratmanın manası yok. zaten ne adaletli allah aşkına bu ülkede adalet lafta kaldı.

• oguz020 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sinirdayim .... Istedigim bolumden 2 bin kisi falan ileride olurum diyordum. Belki bu sene yukaridan alir ama girerim herhalde diyordum. Suan su iki sorunun iptal olmasiyla (cozdugum halde) istedigim sehri ve bolumu kacirirsam da adalet kime isler sen dusun. Hayatim soz konusuysa eger herseyin yerli yerinde olmasi gerekir ... Benim hakkim yeniyorsa sorunun iptal edilmesi adalet getirmez ...
  • İnsanların buna tek taraflı bakması gerçekten yanlış. Yapanlar için de kısa süren 2 dkda çözülebilecek sorular değildi çünkü. Fizik kimya biyolojide yada sözel derslerde böyle bir soru olsa iptali çok sıkıntı yapmazdı ama Matematikte özellikle bu senenin matematiğinde sınava girenlerin büyük çoğunluğunun 80 soruyu tam olarak doldurmadığı, görmediği de kesin. Hatta 2 soruda takılmasa başka bir yerden 3 soru bile yapabilirdi. O yüzden iki türlü de adaletsizlik, matematikte böyle bir hata affedilebilir değil bence ösym için.
  • Yanlış anlamayın ama müfredatı didik didik inceleyip o tarz soruların çıkmayacağını bilen, çıksa da iptal olcağını bilen insalara da saygı duymak lazım

(gerçe daha iptali kesin değil ama bu benim fikrim)

• CaptainOldie C kullanıcısına yanıt
    Bende onu söylemeye çalışıyorum dostum. Büyük çoğunluğa adalet sağlarken, geride kalanlara adaletsizlik yapılmış oluyor. Ben bu şekilde düşünüyorum. Ve iptal edilmemesinden yanayım. Çözemeyen zaten atladı geçti. Uğraşmadı bile. Döndü o boştaki 3 4 sorusunu çözdü. Çözmeye çalışanda o 2 soruyla cebelleşti.

İnsanlara göre sadece iptal olması doğru gibi geliyor

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    İşte saygı herkese duyulmalı. Çözümü nedir bilmiyorum ama. O 80 sorudan sorumluysak eğer o dakikalar içinde yapılanı yaptık sonuçta. Neyse hayırlısı olsun kardeşim

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    Tamam da kimse sınavda aa bu müfredatta yoktu kesin iptal diyip atlamaz o soruyu. Bilen adam da cözee mutlaka iptal olacak zaten cozmeyeyim mi desin 😂

• CaptainOldie C kullanıcısına yanıt
    Bakınca böyle bir şey işlemedik diye düşündüm bir an. Sonra aklıma eski denemelerde çözdüklerim&çözemediklerim hocalara sorduklarım geldi çözdüm ve 7/8 dakilalık bir kayıp yaşadım. Zaten son sorulardı 75 ve 76 sanırım. Yani ne bileyim ondan sonraki soruları kısa sürede çözdüm 4 sorudan 1 fail verdim misal. (AAA lı soru)

Diyecek bir şey bulamıyorum açıkcası..

• sirtsirtahedefe S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hayırlısı olsun artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.