Bildirim
GEOMETRİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Geometrinin yarısı görme işidir kardeşim ösymin çok orjinal soruları var sen o kitapların üstüne 10 tane daha kitap çözsen bile ufak bir ayrıntıyı görmezsen yapamazsın o yüzfen fule şartlama kendini. Kendini fule şartlayıp ilk sayfalarda yapamadığın soru çıkınca moral filan kalmıyor bende öyle olsu şahsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun,harıcınde en az 3 kıtap daha bıtırdım 21'50 yapabıldım dershanede 29 28 yapıyordum ama .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önerebileceğiniz başka kitap var mı peki -
-
temelim zaten iyi ve fem simetriyi bitirdim yani bu kitapları çözebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara kartal 19 -- 27 Haziran 2015; 17:38:30 > -
up -
Sene içi hiç geometriye çalışmadım.Kitap yüzü açmadım.Sadece denemeden denemeye çözdüm.Lys denemlerinde geometri iyi değildi.Hep 13-18 arasıydı.Lys sınavında 21 net yaptım.Ki çevremdeki herkes geo netini düşürdü.Bu biraz şans işi bence.Sınavda geometriyi bu kaynaklara göre çok farklı soruyorlar.Düşünme akıl yürütme istiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: AlpTuğrul
Sene içi hiç geometriye çalışmadım.Kitap yüzü açmadım.Sadece denemeden denemeye çözdüm.Lys denemlerinde geometri iyi değildi.Hep 13-18 arasıydı.Lys sınavında 21 net yaptım.Ki çevremdeki herkes geo netini düşürdü.Bu biraz şans işi bence.Sınavda geometriyi bu kaynaklara göre çok farklı soruyorlar.Düşünme akıl yürütme istiyor.
orası öylede çalışmadan da olmaz de mi -
Olmaz tabi.Hedef yüksekse çalışmak şart. -
peki bu kaynakların sorularını nasıl buluyorsunuz -
Karekök soru bankası çöz. Fullerenkima olur muhtemelen onu rahat rahat çözebilirsen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam
Karekök soru bankası çöz. Fullerenkima olur muhtemelen onu rahat rahat çözebilirsen.
bu kitaplar hakkında bilginiz var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: kara kartal 19
quote:
Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam
Karekök soru bankası çöz. Fullerenkima olur muhtemelen onu rahat rahat çözebilirsen.
bu kitaplar hakkında bilginiz var mı
Zeka'yı bilmem, öteki de klasik Fem işte ya. Sindire sindire çözersen yeter herhalde. -
up -
up -
up -
bunu hep söylerim üçgeni yala yut gerisi gelir 1tane bile geometir kitabı bitirmedim 25net filan gelicek -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X