Bildirim
GEOMETRİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birey b
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
birey b nin soruları da klasik tarzda diye biliyorum yeni nesil sorular içeren bir yayın çözsem daha mantıklı olur gibi zaten karekök çözüyorum -
Geç acile birader, zamanın da var temelin de sağlam olmuş olur. Acil bittikten sonra başka kaynaklara geçersin. -
Klasik ama baya kaliteli sorular acil zorluyor biraz birey b ile iyice kavramani oneririm
karekök tyt çözdüm pek bir şey katmadı açıkçası bende bitirip 3d metin yapıyorum şuan netlerim daha çok arttı açıkçası -
metin yayınları nasıl hocam metin + acil yapsam mantıklı olur mu -
karekök üçgenler bitmek üzere bana da aynı hissiyatı verdiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86
karekök tyt çözdüm pek bir şey katmadı açıkçası bende bitirip 3d metin yapıyorum şuan netlerim daha çok arttı açıkçası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş bence hocam üçgen dörtgen bitirdim pek seviye katmadı yani sorular hep 2 3 kalem hareketiyle yapılıyor yani 3d var mesela baya iyi metinde aynı karekök ayt kitabı öyle
Kitapları öyle cümle yarıda kaldı 😂 karekök ayt yayını yani tyt değil ya
Hocam onlar pek karekök tyt kitabına benzemiyor seviyem iyi diyorsanız alın
Karekök AYT Geometrinin güzel ve TYT için de kullanılabileceğini okumuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrazieRagazzi -- 7 Ekim 2019; 20:38:4 >
arkadaşlar sizce geometri düzenli günlük mü çözülmeli yoksa belli başlı günler mi -??
GEOMETRİ USTALARI PLS
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X