Şimdi Ara

Antrenmanlarla Geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
18.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • antrenmanlarla geometri nasıldır arkadaşlar kullanan varmı ? temel için 1.kitap yeterli midir ?

• ProjectXx P kullanıcısına yanıt
    antrenmanlarla geometriyi bilmiyorum ama geometrimi güvenderin kolay geometrisini çözerek baya ilerlettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectXx

antrenmanlarla geometri nasıldır arkadaşlar kullanan varmı ? temel için 1.kitap yeterli midir ?

Güzel kitap bana baya faydası oldu
  • quote:

antrenmanlarla geometri nasıldır arkadaşlar kullanan varmı ? temel için 1.kitap yeterli midir ?

Güzel kitap bana baya faydası oldu
  • Arkadaşımda gördüm.Beğenmedim.Gereksiz ve pahalı
  • Benim gibi 30 60 90 üçgenini bilmeyen bir adama geometriyi öğreten şuan üst düzey soru bankalarını cozmemi sağlayan kitaptır.kısacası al kullan.
  • netmaster1903 N kullanıcısına yanıt
    sadece temel için 1.kitabı almayı düşünüyorum sonra fem simetri ve s.bankaları ile ilerleticem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Geometri
    geçen ay önce açıldı
    Apotemi Tyt Fen Bilimleri Özet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim temelim kötü değil ama en basit konu olan paralelkenar karde dikdötrgen (11.sınıfım ) zorlanıyorum faydası olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL2697

Benim temelim kötü değil ama en basit konu olan paralelkenar karde dikdötrgen (11.sınıfım ) zorlanıyorum faydası olur mu

olur al çöz ama 2.kitabını alacaksın. 1.de sadece ucgen var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben kullanmadım ama birkaç arkadaşımda var onlarda gördüm. Temel atmak için yeterli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalya7

quote:

Benim temelim kötü değil ama en basit konu olan paralelkenar karde dikdötrgen (11.sınıfım ) zorlanıyorum faydası olur mu

ANIL O KONULARI ÇÖZEBİLMEN İÇİNDE BENCE ÜÇGEN BİLMEN LAZIM BENDE KOLAY GEOMETRİ VE ANT.GEO 1 ARASINDA KALDIM SENDE ALICAKSAN ANT.GEO 1 DEN BAŞLA CÜNKÜ HER YERDE ÜÇGEN KARŞINA ÇIKIYOR BENİM DÜŞÜNCEM BU YÖNDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

quote:

Orijinalden alıntı: antalya7

quote:

ANIL O KONULARI ÇÖZEBİLMEN İÇİNDE BENCE ÜÇGEN BİLMEN LAZIM BENDE KOLAY GEOMETRİ VE ANT.GEO 1 ARASINDA KALDIM SENDE ALICAKSAN ANT.GEO 1 DEN BAŞLA CÜNKÜ HER YERDE ÜÇGEN KARŞINA ÇIKIYOR BENİM DÜŞÜNCEM BU YÖNDE

11.SINIF OLDUĞUM İÇİN ANT GEO 1 ALACAĞIM YAZ TATİLİNE KADAR YAVAŞ YAVAŞ BİTİRİRİM YAZINDA 2. SİNİ BİTİRİRİM

• Hocam ne yaptınız sınavda geoyu şu an nerdesiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.