Yks de rahatsızlık
Ayağını sallayan burnunu çeken insanlar denk geldi geçen sınavda bunları sınav esnasında uyaranikiyir muyuz gözetmene falan söyleyebiliyor muyuz?
YKS de Rahatsızlık
Bu sene yanımdaki lavuk ayağını sallıyordu masada sallanıyordu haliyle geçen sene de çocuğun biri burnunu çekip durdu size de denk geldi mi böyle şeyler gözetmene de söyleyemiyoruz ki
Üçdörtbeş tyt mat
yeni başladım 4 yılın ardından 2016 da 32 mat netim vardı sizce bu kitap nasıl zaman kaybı mı
Hangi konuya yazacağımı bilemedim şöyle bir sorun var.Kız bilgisayardan instagramı açtığında 2 tane hesap gözüküyormuş benim hesabım ben kendi hesabı ben onun bilgisyarından instagrama giriş yapmadım baban diyor ki sen benim gmailimle kendi hesabına giriş yapmışsın gmail şifreyi kaydetmiş o yüzden ben kendi bilgisayarım dan senin hesabından girebiliyorum ama ben onun gmailini bilmiyorum giriş yapmam imkansız sizce nasıl olmuş bu
Hangi konuya yazacağımı bilemedim şöyle bir sorun var.Kız bilgisayardan instagramı açtığında 2 tane hesap gözüküyormuş benim hesabım ben kendi hesabı ben onun bilgisyarından instagrama giriş yapmadım baban diyor ki sen benim gmailimle kendi hesabına giriş yapmışsın gmail şifreyi kaydetmiş o yüzden ben kendi bilgisayarım dan senin hesabından girebiliyorum ama ben onun gmailini bilmiyorum sizce nasıl olmuş bu
Eskişehir Dershane Tavsiyesi
|
|
Teorem Ezberlemek
|
Düzen Meselesi
|
Ders Çalışma Taktikleriniz
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 393
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.178 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar