Şimdi Ara

Ders Çalışma Taktikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu dershanede gördünüz veya videosunu izlediniz anladınız kafanızda birşeyler oluştu diyelim masa başına geçtiğiniz de direk testlere dalıp yapamadığınız soru olunca kitap karıştırıp lan nasıl çözülüyor bu soru diye kitaptan kopya çekerek mi test çözüyorsunuz yoksa önce konu anlatımlı kitaptan konuyu pekiştirdikten sonra mı tetlere dalıyorsunuz benim için önemli bir konu verimli ders çalışmanın taktiğini araştırıyorum

• Ders Çalışma Taktikleriniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: King57

Ders Çalışma Taktikleriniz

Hocam öyle olunca da nisan mayıs gibi sıkılma bunalma ve konuların yetişmemesi baş gösteriyor uefa kupası maçı mı bu orda senin eksiklerini takım arkdaşın kapatır onunkileri sen sınava tek başına hazırlanıyorsun herşey kusursuz olmalı

• ANIL2697 A kullanıcısına yanıt
    up
  • örnek soru olan kitaplardan başlıyorum matda genellikle fem simetri ve apotemi kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

örnek soru olan kitaplardan başlıyorum matda genellikle fem simetri ve apotemi kullandım

Hocam simetri çok vakit kaybettirmiyor mu?
  • ANIL2697 A kullanıcısına yanıt
    evet apotemi ve fem simetri biraz zaman alır ama konuyu güzel bir şekilde oturuyor bunları çözünce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ders çalışma günlüğü🚀
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuya çalış ardından testine geç. Bir kitapta 10 test var diyelim. Bunun 5 6 tanesini bu gün çöz. Sonra diğer konuya geç ve bu şekilde devam et. Sonra diğer gün geriye kalan testleri çözersin. Böylece bir gün arayla tekrar ettiğin için konunun aklında kalma oranı daha yükselir ve daha iyi pekiştirirsin. Burada önemli alan bir günde ne kadar konu çalışabildiğin. Eğer günde bir konu bir konu gidersen bu verdiğim taktik seni yavaşlatacaktır. Ama günde üç dört konu bitirebiliyorsan kesinlikle sana dediğim gibi yap.
  • Ben konu çalışırken defterime önemli yerleri yazıyorum. Sonra teste başlıyorum ilk sorularda bakmadan yapamıyorum genelde, o yüzden defterden baka baka çözüyorum çok iyi aklıma giriyor yavaş yavaş kopyasız çözebilmeye başlıyorum. Özellikle edebiyatta böyle yapıyorum konu çalışma süresini çok kısa tutup konuyu test çözerken ezberliyorum. Sonraki testler takır takır geliyor bende böyle işe yaradı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce konuyu derste öğreniyorum, sonra eve gidip konu anlatımlı kitaplardaki konuyu bitiriyorum ardından soru bankasında testleri çözüyorum eğerki bi çözemedim daha zaman ayırıp uğraşıyorum yok eğer yine çıkmıyorsa ertesi gün hocalara sorarım gerisi bam bam bam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.