Şimdi Ara

Palme Fizik, Kimya, Biyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar Palme gözüme korkutucu geliyor ama fen dersleri için de biçilmiş kaftan deniliyor bu yüzden bi yerden başlamak gerek.

Fizik için 40 Seansta Ayt + Birey A gidiyorum bunların üzerine Palme Soru Kitabı alınır mı?

Kimya için Birey A var sadece palmenin konu anlatımlısını mı alsam diye düşünüyorum fakat soru sayısı az sb leri de almam gerekecek bi anda 200tl gibi bir fiyat..

Biyoloji için de Birey A var palmenin konu anlatımlısını almam gerek diye düşünüyorum çünkü ders belli yani fazla söze gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiziği bilmem ama kimya ve biyo tyt leri al bence çünkü bu ikisi tamamen ezber neredeyse. Ezberliceksin hop çözceksin fazla kolay çözmenin manası yok tyt kimya ve tyt biyo için palmeyi al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Anlatımlı mı yoksa Soru Kitabı mı? Biyoloji AYT için Konu Anlatımlı büyük ihtimal alacağım zaten ama diğerlerinde kararsızım.

• K.A al S.B leri alma
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    Neden hocam? Bir de Okyanus Yayınları'nın Özel Ders Konseptli Konu Anlatımı kitapları da hoş gözüküyor. Ne dersiniz?

• Hocam bence konu anlatımlı almayın. Biyoloji portalı ve biyoloji sitesi diye iki tane konu anlatım sitesi var. Özellikle biyoloji portalının konu anlatımları çok başarılı. Mobil uygulaması da var, ben genelde uygulamaya girip oradan pdf sini indiriyorum. Pdf ler düzeni vs de çok iyi ve ayrıntılı anlatıyor. Uygulamada bazı konular eksik, onlar için de sitesine girip oradan bakıyorum.

Bence konu anlatım kitabına ihtiyaç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palme bitti aydın yayınlarını al çok güzel soruları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt kimya
    5 yıl önce açıldı
    Lys kimya
    9 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Youtube'da da Selin Hoca var biliyorum ama izlerken zaman kaybetmek istemiyorum. Kitaptan konuya şöyle bir göz gezdirmek ardından teste geçmek mantıklı gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 29 Ekim 2018; 23:56:47 >
  • YKSCİ TAYFA Y kullanıcısına yanıt
    Yok artık daha neler

• Hocam göz gezdirip soru çözmeyi denedim sorular bana bakti ben onlara

• öyle 400 bin sayısal varsa 300 bini palme çözüyo farklı yayınlarada yönelmek lazım
  • insSubay İ kullanıcısına yanıt
    Hangi kitap?

• Palme

• insSubay İ kullanıcısına yanıt
    SB ler mi KA lar mı hocam bi korktum şu an

• Soru kitabı ama korkacak bir şey yok biyo dinlemeden olmuyor

• K.A larını daha başarılı buluyorum ayrıca k.a ile ilerlersen video izlerken not alma gereği de duymazsın. Okyanus hakkında bilgim yok maalesef.
    Anladım hocam konularla ilgili ortalama kaç test koymuşlar pdf falan var mıdır? Yeterli olur mu Birey A ile ikisi?

• Bir de FDD Biyoloji TYT-AYT Konu Anlatımı'nı inceleyen oldu mu o nasıldır?

• Yanlarına birer sb daha gerekli. Biyoloji için Fdd ya da Fen Bilimleri(yıldız) ve kimya için bilgi sarmal almanı öneririm hem Palmeden ucuzlar hem de Palme kadar kaliteli kaynaklardır.
    Fen Bilimleri (Yıldız) ve Palme'nin zorluk düzeylerini karşılaştırır mısınız? Kimya Palme KA'larda karar kıldım ama Biyoloji ve özellikle Fizikte çok kararsızım. Fizik için ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 30 Ekim 2018; 0:19:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.