Şimdi Ara

Palme Fizik, Kimya, Biyoloji (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkisi de birbirlerine çok yakın düzeyde ama palme 1 tık daha kolay gibi bry a ve palme k.a da ki testleri çözüp fen bilimlerine geçersen çözersin ama merak etme. Fizik için 40 seansta varmış zaten youtube da konuyu izleyip 40 seansta ile pekiştirebilirsin daha sonra bry a dan çözersin ama bu sadece konuyu pekiştirir orta-zor sorular görmek için yayın denizi tek gibi nihat bilgin gibi sb leri de çözmelisin.
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam son bir sorum olacak fizikle ilgili. Tyt konularını youtube den dinlemek + okul defterimdeki notlar ile halledebilir miyim yoksa konu anlatımlı bir kitap gerekir mi palme gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 30 Ekim 2018; 0:33:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtubedan bahsetmedim ki? Ben yarım saat not alıyorum pdf den 1 kereliğine sonra da soru çöziyorum. Arada da tekrar amaçlı geri bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizikte k.a önermiyorum youtube yeterli olur
  • Yayın Denizi TEK SB mi yoksa Palme A SB mi???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okyanus için akıllıöğretim.com diye bir site var oradan kaynağın içeriğini inceleyebilirsin kardeşim beğenirsen al
  • Palme fizik tyt ayt uzak dur kesinlikle çünkü soru tarzı ÖSYM dışında

Palme tyt kimya çok iyidir fakat ondada uçuk sorularla vakit kaybetme güzellerin çöz

Palme biyoloji iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.