Şimdi Ara

Geometri 0'sa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geometrim çok kötü malum seneye sınav var bir şekilde toparlamam lazım hangi kitabı önerirsiniz fem simetri alsam yeterli olur mu geometri için önerileriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• celal işbilir(bilen bilir) der ki : geometri öyle 4-5 kitap bitirmekle olmaz.1 kitabı 4-5 farklı şekilde bitirmekle olur
  • benim de 0 sayılır.takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim mat geo fizik kimya biyo sifir napcam bilmiyom takip

• Peki ne yapmalıyım?53gün kaldı okulların açılmasına bir şekilde halletmem lazım

• Antremanlarla geometrideki ipuçlu sorular + teknofem + karekök mps çözüyorum şimdilik iyi gidiyor. Sıfırdan başladım.
  • Tek eksiğim geo değil ki zor iş gibi off

• Arkadaşlar buradan gitmeden 2-3 tavsiye veriyimde gidiyim bari.Benimde geometri sıfırda 11.sınıfta 30 60 90 üçgenini bilmiyordum.Yazın aldım finalin kolay geometri diye bi kitabı vardı onu bitirdim kuralları felan yazarak calıstım sonra aldım celal aydın geometri ygs lys zor bi kitabdır zorlana zorlana onu bitirdim ama son 2 testini felan çözmüyordum aşırı zorlanıyordum ygs için böyle hallettim keşke o son 2-3 testide çözüp lyside halletseydim.Neyse ygsde istediğimi yaptım 6 netim ne vardı ki geometrisi kolaydı bu sene.Ygsden sonra yaklasık 1.5 ay felan hiç geometriye bakmadım çünkü malım ben çok iyiyim ya denemelerde 8-10 anca yapıyordum sonra baktım böyle olmayacak aldım körfez geometriyi yardırdım hergün 100-150 soru lysde de istediğimi yapamasamda kurtardık bu şekilde.Size demem o ki Sakın ygs geometri kitabı alıp vakit öldürmeyin ygs-lys alın ki 2 sinide halletmiş olun.Final Kolay geometri ile başlayıp körfez veya celal aydın ile devam edin.Ancak fem de vardır ben cok zorlandıgım için çözmemiştim yok kardeşim benım hedefim yüksek onu çözecem dersen fem alın.Hadi kolay gelsin BAŞARILAR.

• Dostum bende hiçbir şey bilmiyordum 12'ye başlarken. Dershanede dinlemeye özen göster, sorularını çöz ve yapamadıklarını sor, gerisi hemen geliyor, belirli şeyler kullanıyorsun zaten soru çözerken.
  • Görmeyi arttırmak lazım ama kolay iş değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.