24 yaşında olan şahsımın özellikleri. Ayrıca hiçbir konuda yeteneğim yok ve korkak biriyim. Var mı benden yıkık olan? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
0 arkadaş + 0 sevgili + 0 iş tecrübesi + 0 para + 0 özgüven
-
-
gg
-
Senden daha yıkık olanı var ama interneti olmadığı için buraya yazamıyor. Şükret ki senin internetin var.
-
Ben varım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüz binlerce insan var senin gibi ama neden bir yerden başlamıyorsun? Korku senin kendi kafanda yarattığın bir şey, üstüne gitmezsen, rezil olmazsan yenemezsin ki onu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+ 0 tip de olsa tam ben olacak
-
Oku memur ol
tostçu mahmut gibi neden tostçu açmıyorsunuz hocam günde bikaçbin kazanırsınız
gecede çalışırdınız 7/24 açık olurdu dükkan gelsin paralar
Plaka Adana LEZZETyoutubeHayırlı işler olsun 😊 fatih çalan instagram hesabımhttps://www.youtube.com/watch?v=DJlfh_HrDMQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Ocak 2022; 20:51:59 > -
Forumun geneli aynı durumda hocam, Ben dahil, zaten böyle olmasak, bu foruma üye olup, sabah akşam "konu dışı" gibi bir bölümde takılmazdık.
-
sizin durum daha kötü hocam kafanıza sıksanızda ölmüyorsunuz
-
benden sana tavsiye askeriyeye gir seni ancak orası kurtarır hem para kazanırsın hemde sosyallik ihtiyacın olmaz.
-
Olabilir
İşin garibi buna alıştım. Konfor alanımdan çıkmaya çıkmaya "zaten bu saatten sonra benden bi bok olmaz" demeye başladım ve kendimi salarak bu yaşa kadar geldim
ben de neyi yazmayı unuttum diyodum ak
Tecil ettim kpss ye gireyim sonra bozar giderim
Evet tam olarak bu. Daha bi yaşa gelmiş değilsin merak etme yaşın küçük. Ama zaman çok hızlı geçecek. Bir bakmışsın 30, 35 olacaksın ve her şey daha fazla zorlaşacak. Bugüne kadar şanssızdın hayatta ama bundan sonrası senin elinde. Kimse yoksa bile destek olacak, yol gösterecek, burada biz yardımcı olmaya çalışırız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 27 aynı durum kardeşim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Senden daha yıkık olanı var ama interneti olmadığı için buraya yazamıyor. Şükret ki senin internetin var. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X