Bildirim
Geometri sorum ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bak orayi cekip 6 demissin yukarida cosinus teoremi yap bilinmeyen kenari bul 9 dan da buldugunu cikar x'i bul.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum
Bak orayi cekip 6 demissin yukarida cosinus teoremi yap bilinmeyen kenari bul 9 dan da buldugunu cikar x'i bul.
Hocam geometri bilgim yok yeni başladım ögrenmeye cosünüs teoremi nasıl oluyor
Ve suan özel üçgenler testini çözüyorum konu anlatımında cos teoremi felan da yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln5 -- 16 Ocak 2015; 14:08:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üçgene tamamla eşkenar gelsin eşkenardan 3ün devam eden kısmı 6 olur sağdan çektiğin kısım da 9-x olur. üst açı 60 olacağı için oraya dik çektiğin zaman ortada 3 kök 3 , 6-x ve kök 43 oluşacak dik üçgen devamı pisagor ve ikinci dereceden denklemler cevap 2 çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Syagrius
Üçgene tamamla eşkenar gelsin eşkenardan 3ün devam eden kısmı 6 olur sağdan çektiğin kısım da 9-x olur. üst açı 60 olacağı için oraya dik çektiğin zaman ortada 3 kök 3 , 6-x ve kök 43 oluşacak dik üçgen devamı pisagor ve ikinci dereceden denklemler cevap 2 çıkıyor
Hocam anladım çok saol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X