Şimdi Ara

Geometri - Üçgende Açı Soruları Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün saatlerimi harcamama rağmen çözemediğim geometri sorularım için yardım edebilirseniz çok sevinirim. Dershaneye gitmiyorum, etrafımda sınava hazırlanan kimse de yok, o yüzden soru soracağım hiç kimsem yok malesef :(

Geometri - Üçgende Açı Soruları Yardım Geometri - Üçgende Açı Soruları Yardım

doğru yanıtları işaretleyerek resimlerini paylaştım.

teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labonito -- 10 Mayıs 2013; 21:20:22 >

• 3. soruda kenar eşitliği verilen üçgeni tamamla açıortayın kenarı iki kenarı ortadan böldüğünü görürsün yani dik olur bu da cevap 90 olur.
  • @kazanmak12 çok teşekkür ederim anladım, eline sağlık

diğer sorularla ilgili bir fikri olan yok mu?
  • İlk soruda DBC üçgeni eşkenar üçgen yani kenarlara 60 koy.sonra EBC üçgeni de ikizkenar üçgen.Sonra eşitlikleri kenarlarda belirt çok net DBE üçgeninin ikizkenar oldugu görülüyor.ordanda cevap 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 12 Mayıs 2013; 0:49:45 >
  • çok teşekkür ederim, anladım kaldı 5 soru
  • dikler eşit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3648 -- 12 Mayıs 2013; 12:27:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.