Şimdi Ara

GEOMETRİM SIFIR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometrim cidden sıfır diyebilirim karekökün geometri sıfır kitabını aldım hem çok kalın kitap hem de tamamen ygs konusu içeriyor içindeki soruların hepsi ya ygsde ya da kpssde çıkmış sizce bu kitabı kullanmayıp direk lys geo çalışsam nasıl olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semihk123

Geometrim cidden sıfır diyebilirim karekökün geometri sıfır kitabını aldım hem çok kalın kitap hem de tamamen ygs konusu içeriyor içindeki soruların hepsi ya ygsde ya da kpssde çıkmış sizce bu kitabı kullanmayıp direk lys geo çalışsam nasıl olur

Hocam kitabin seviyesi nedir bilmiyorum ama baya kolay bir kitapdan başla kurallari bir kagida yaz soru cozerken yaninda bulunsun takildiginda bak yavas yavas gelisecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: zuhaha852

quote:

Geometrim cidden sıfır diyebilirim karekökün geometri sıfır kitabını aldım hem çok kalın kitap hem de tamamen ygs konusu içeriyor içindeki soruların hepsi ya ygsde ya da kpssde çıkmış sizce bu kitabı kullanmayıp direk lys geo çalışsam nasıl olur

Hocam kitabin seviyesi nedir bilmiyorum ama baya kolay bir kitapdan başla kurallari bir kagida yaz soru cozerken yaninda bulunsun takildiginda bak yavas yavas gelisecektir

Hocam sağolasın ama ben şöyle düşünüyorum internetteki videolar çok güzel ve orda anlatılanlardan gerekli olanları formülleri vs. bir kağıda yazıyım ygs geouyu sadece denemelerde çözeyim şimdi azcık ygs kasıp sonra lys kasıyım diyorum çünkü ygsde geodan az soru çıkıyor önemli olan lys analitik geometri

• Up

• Yardım beyler

• Bırak videoları geometriyi kendin uğraşarak geliştirirsin. basit bi soru bankası al bitir şimdi yaz boşsun formülleri çıkar bi kağıdaki bu basit soru bankası sana formülleri kavratsın pratiklik ve görme sağlasın.temelini almadan lys soru bankalarına boşuna girme bıkarsın çözemedikçe derse ön yargılı bakarsın zaman geçmeden bir ygs geometir soru bankası bitir hemen.
  • Once formulleri ogren sonra 40 Seansta Geometri kitabini almani oneririm temelin olusur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhn97 -- 18 Temmuz 2014; 17:58:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım. Mat 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ADCorFEED71 A kullanıcısına yanıt
    Sağol yardımın için hocam

• quote:

hem çok kalın kitap hem de tamamen ygs konusu içeriyor içindeki soruların hepsi ya ygsde ya da kpssde çıkmış

kitabın kalın (yani sayfalarının fazla olması) senin açından problem mi ?
    ayrıca kpss ve ygs'de çıkmış sorular senin işine yaramayacak mı ? sonuç olarak sende ygs ve lys'ye hazırlanıyorsun...
    ayrıca karekök geometri ve matematik anlamında 0'dan öğreten oldukça iyi bir yardımcı kaynak. herşeyden önce formülleri ezberlemelisin, nette eğitim videoları mevcut.
    gerekli alt yapıyı oluşturmadan üstüne kat çıkamazsın, sabırlı bir şekilde adım adım öğreneceksin. bence elinde ki kaynak yeterli gelecektir sana, ilerleyen zamnlarda alternatif kaynaklara yönelebilirsin.
  • ogzhn97 O kullanıcısına yanıt
    Sağol yardımın için karekök geometri sıfır kitabını çok sevemedim ygs için bu kadar sayfa kitap yapması biraz saçma geldi sen ne düşünürsün bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: narcissus34

quote:

hem çok kalın kitap hem de tamamen ygs konusu içeriyor içindeki soruların hepsi ya ygsde ya da kpssde çıkmış

kitabın kalın (yani sayfalarının fazla olması) senin açından problem mi ?
    ayrıca kpss ve ygs'de çıkmış sorular senin işine yaramayacak mı ? sonuç olarak sende ygs ve lys'ye hazırlanıyorsun...
    ayrıca karekök geometri ve matematik anlamında 0'dan öğreten oldukça iyi bir yardımcı kaynak. herşeyden önce formülleri ezberlemelisin, nette eğitim videoları mevcut.
    gerekli alt yapıyı oluşturmadan üstüne kat çıkamazsın, sabırlı bir şekilde adım adım öğreneceksin. bence elinde ki kaynak yeterli gelecektir sana, ilerleyen zamnlarda alternatif kaynaklara yönelebilirsin.

Çok haklısın ama malesef sayısal zeka pek yok bende mat biraz daha kolay anlıyorum ama geoyu çok zor anlıyorum o yüzden pek sabredemiyorum en iyisi nettekileri videoları izleyip formülleri çıkarıyım ondan sonra da soru bankasından soru çözerim

• geometri yapamıyosan çok soru çözmelisin. kuralları öğren ve bol soru çöz. çözemediğinde hemen bırakma vaktin varsa uğraş bu şekilde geliştirirsin kendini. bence lys den ziyade açılar ve üçgenden başlangıç yapman daha iyi olur sonrası dörtgen çember sıralamasıyla gidebilirsin.
  • Sağol tavsiyen için öyle yaparım

• quote:

Sağol yardımın için karekök geometri sıfır kitabını çok sevemedim ygs için bu kadar sayfa kitap yapması biraz saçma geldi sen ne düşünürsün bu konuda

Bence cok sayfa olmasi iyi ama karekok seni asar oncelikle kurallari iyi ogrenmelisin ve 40 Seansta Geometriyi bitirmelisin 40 seansta geometri sana kurallari iyi ogretir.siralama konusunda tugceye katiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhn97 -- 18 Temmuz 2014; 19:32:28 >
  • ogzhn97 O kullanıcısına yanıt
    Aynen daha basit bi kaynak lazım

• Karekok 0 nasıl bilmiyorum fakat karekok MPS öneririm

• quote:

quote:

quote:

Hocam sağolasın ama ben şöyle düşünüyorum internetteki videolar çok güzel ve orda anlatılanlardan gerekli olanları formülleri vs. bir kağıda yazıyım ygs geouyu sadece denemelerde çözeyim şimdi azcık ygs kasıp sonra lys kasıyım diyorum çünkü ygsde geodan az soru çıkıyor önemli olan lys analitik geometri

Aksine lysde ygs geometri daha fazla hocam 20 soru ygs den geliyor 10 soru lys konularindan birde kurallari cok iyi bildigin zaman analitikden sorulari çizerek de yapabilirsin ezber yapmamaya calis olayin mantigino kavrayinca analitik çok basit oluyor formül olarak cozersen bi yerlerde mutlaka tikanirsin d

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aksine lysde ygs geometri daha fazla hocam 20 soru ygs den geliyor 10 soru lys konularindan birde kurallari cok iyi bildigin zaman analitikden sorulari çizerek de yapabilirsin ezber yapmamaya calis olayin mantigino kavrayinca analitik çok basit oluyor formül olarak cozersen bi yerlerde mutlaka tikanirsin d

çok sağolasın hocam dediklerini dikkate alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.