Şimdi Ara

Geopolitical Simulator Türkçe yama isteği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roleeno

up up keşke çıksa :(
    Gelmez ya dil dosyalarını kapatmış yapımcılar, e-mail falan da attım ama ipleneceğimi düşünmüyorum :D
  • Ben de Eversim ile iletişime geçtim Türkçe dil desteğinin gelmeyeceğini söylediler gönüllüler tarafından yapılabilir diyorlar.Diğer dillerde (Çince ve Brezilya Portekizcesi için) gönüllü bir grup çeviri yapmış fakat hangi program ile yaptıklarına dair bir şey öğrenemedim.Gönüllü olarak yapabileceğimi söyledim, yaparsanız çok iyi olur dediler.Ben de şurada takıldım dil dosyalarını açıyorum fakat dosyalar aşağıdaki biçimde görünüyor.Bu dosyaları okunabilir hale getirmek için hangi programı kullanmam gerekiyor?

Geopolitical Simulator Türkçe yama isteği

• arkadaşlar hiç mi yapmak isteyen yok kaç yıl oldu bekliyoruz anlayan biri el atsa keşke
  • bulan varsa atabilirmi linki oyun çok iyi ama türkçe yama :/
  • Power & Revolution 2020 Edition Çıktı Oyunun Hala Yamasını Yapan Çıkmadı ve Çıkıcak Gibi De Görünmüyor Benle Beraber Yaklaşık 100 Kişi Hemen Hemen Oyun Yapımcılarına Türkçe Dil Desteği İçin Mesaj Atmıştır Ama Adamlar Türkçe Dil Desteği Eklemiyolar :)

• Bir umut çıkar belki bir gün...

• yapacak yiğit varsa bağış neyim toplayak Geopolitical Simulator Türkçe yama isteği 

• Gençler bence fazla zor değil yapması o gönüllü yapan yabancı arkadaşlarla iletişime girelim ilk önce

• Bu oyuna türkçe yama çıkması mucize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984Zeus

Ben de Eversim ile iletişime geçtim Türkçe dil desteğinin gelmeyeceğini söylediler gönüllüler tarafından yapılabilir diyorlar.Diğer dillerde (Çince ve Brezilya Portekizcesi için) gönüllü bir grup çeviri yapmış fakat hangi program ile yaptıklarına dair bir şey öğrenemedim.Gönüllü olarak yapabileceğimi söyledim, yaparsanız çok iyi olur dediler.Ben de şurada takıldım dil dosyalarını açıyorum fakat dosyalar aşağıdaki biçimde görünüyor.Bu dosyaları okunabilir hale getirmek için hangi programı kullanmam gerekiyor?

hocam oyun yapımcılarına sorsanız nasıl yapılacağını belki söylerdiler.(Bilgi alma şansınız yok mu acaba?)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.