Şimdi Ara

Geopolitical Simulator Türkçe yama isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi oyun fazla popüler olmadığı için kimse türkçe çevirememiş. Bende dil dosyalarını kırmayı bilmiyorum. Çevirmen arkadaşlar oyuna bir göz atsa ilgilerini çeker diye düşünüyorum.

Oyun muazzam bir şekilde realistik. Günümüz devletlerinde ki gibi politika yapıyorsunuz İstihbarat teşkilatından tutun ülkenin döviz kurundan, enflasyonundan tutun herşey çok gerçekçi. Oyunlarda fazla diyalog yok çevrilecek tek şey menülerdeki yazılar. Ama ingilizcesi ileri olduğu için yamaya ihtiyaç duydum belki yapan biri olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip belki çevirmen arkadaşların dikkatini çeker

• Türkçe Yamalar buradaki siteye bakmanı öneririm dostum
  • oyunda tam olarak kaç satır ve kelime bulunuyor.
    çok fazla insana hitap edicek bir oyuna benzemiyor..
    Ama çevirmen arkadaşlardan ilgilenen çıkabilir.
    Mesajım bulunsun :)
  • Kaç satır var bilmiyorum ama strateji oyunu zaten EU4 gibi. Menülerde ne bileyim merkez bankası faizini düşür yükselt istihbarata yatırım yap gibi küçük küçük kelimeler var birde bazen eventler oluyor bu köy de isyan cıktı vs gibi
  • up
  • Çevirmen Çıksa bağışla çeviririm dese her türlü bağış yapılır bu oyuna aslında çok isteyen var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth33

Çevirmen Çıksa bağışla çeviririm dese her türlü bağış yapılır bu oyuna aslında çok isteyen var
    bana dil dosyalarını açıp geri paketlemeyi öğretseler oda yeter aslında :D
  • lider633 L kullanıcısına yanıt
    o babayiğit çıkmadı işte meydanee :D
  • Sephiroth33 S kullanıcısına yanıt
    yapcak birşey yok ingilizce öğrenicez bizde :D
  • lider633 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba size yardımcı olabilirim dil dosyası varsa ben bakabilirim .dil dosyaları çıkartabiliyorum Geri Paketlemeyi ben hallederim
    Özelden benle iletişime geçhttps://steamcommunity.com/id/KaraSevda63/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vito Scaletta21 -- 5 Kasım 2018; 20:44:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sizi ekledim ancak halen geri dönüş alamadım ismim Hunter
  • birilerinin bu oyunu çevirmesini beklemek yerine oyunun kendi sitesinden yapımcılarla iletişime geçip istek de bulunabiliriz.

Site:
    www.power-and-revolution.com
    http://www.power-and-revolution.com

Mail:
    contact@power-and-revolution.com

belirli bi istek olursa örneğin 2-3 ayda 100 150 %99 türkçe yama eklerler bu oyuna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth33

Çevirmen Çıksa bağışla çeviririm dese her türlü bağış yapılır bu oyuna aslında çok isteyen var
    oyun bugları çok olmasına rağmen gerçekten çok güzel ve evet çok kişi bekliyor türkçe yamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1633

oyunun 3.cü serisinin %70 türkçe yaması çıkmış bulunmakta arkadaşlar

https://forum.donanimhaber.com/master-of-worlds-geopolitical-simulator-3-turkce-yama-70-ceviri-cikti--136022547#136022547
    konuyu tekrar gözden geçirin
  • Yama yüklenirken kritik bir hata oluştu! hatası alıyorum windows 10'da
  • Çevirmen arkadaşlar değilde yazılımcı arkadaşlar bi baksa iyi olur. Oyunun dil dosyaları yok ortada.
    Oyunun dil dosyaları ortada olsa çoktan çevrilmeye başlamıştı.
    Ülkemizde strateji oyunları adam akıllı rağbet görse, torrent indirmek yerine orjinal satın alsanız oyunun geliştiricileri türkçe dil desteği getirirdi.
  • Hâlâ çıkmadı mı yav

• Sanırım çıkmayacak Watch Dogs 2'nin bile dil dosyaları bu kadar korunmadı. Her neyse elbet bir gün farklı bir oyun çıkar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.