Şimdi Ara

Observer System Redux 2020 Türkçe Yama İsteği (2017 Observer oyunun türkçe yaması mevcut)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2017 yapımı Observer adlı bilimkurgu ve psikolojik korku türünde Bloober Team yapımı oyunun 2020 Kasım ayında geliştirilmiş hali çıktı Observer System Redux adıyla. Görsellik, oynanış açısından çok daha iyi ve hikaye üzerine de ekleme yapılmış bu remastered versiyonunda. Remastered haliyle bu oyunu oynamak istiyorum ama yamasını bulamadım. 2017 Observer oyununun yaması mevcut. O yamayı bu oyuna ekleyebilecek biri ya da yama ekibi var mıdır acaba? Yama orijinal oyun için halihazırda mevcut olduğundan sadece remastered versiyonu için yamaya birkaç ekleme, düzeltmeler olur sanırım. Oyun süresi ise 8-9 saat kısa yani. O yüzden mevcut yamanın da kullanılmasıyla beraber bu oyuna türkçe yama işlemi kısa sürer diye düşünüyorum. O yüzden istek oluşturmak istedim. Oyun hem hikâye anlamında hem de görsellik anlamında cidden muazzam. Çok iyi puanlar almış bir oyun ve Cyperpunk teması barındıran bir yapım. Ben ve benim gibi bu oyunu oynamak isteyen birçok kişi için cidden çok iyi olur yama eklenmesi. Umarım isteğim karşılık bulur.

Observer System Redux 2020 Türkçe Yama İsteği (2017 Observer oyunun türkçe yaması mevcut)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravix -- 6 Şubat 2021; 21:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1 eski oyun steamdan kalkmasaydı sırf yaması olduğu için onu alacaktım ama oda kalkmış umarım güncellenir bu sürüme

• chris92 C kullanıcısına yanıt

Ben de yaması çıkarsa oyunu hemen alacağım steamden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravix -- 6 Şubat 2021; 21:25:12 >
  • ravix R kullanıcısına yanıt

redux sürümünde dosya yapısı değiştiyse ya yeni tool yazılması gerekir ya da olan toolun geliştirilmesi. Eğer dosya sistemi değişmediyse toola sahip olduktan sonra siz bile yamayı redux sürüme entegre edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravix

Ben de yaması çıkarsa oyunu hemen alacağım steamden.

Oyunun yamasi cıktı arkadaşlar

https://www.trgamestudio.com/observer-system-redux-pc-turkce-yama-testte.html

Oyuna düzenleme degil redüx ile komple yenilenmiş bir sistem inşa edilmiş. burdan ulaşabilirsiniz

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Yamayı indire tiklayamıyorum. Erişim yetkiniz bulunmuyor yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravix -- 7 Şubat 2021; 12:27:10 >
  • ravix R kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla ücretli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl alacağız ücretli madem, sitede hiçbir ödeme göremedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.