Arkadaşlar 2017 yapımı Observer adlı bilimkurgu ve psikolojik korku türünde Bloober Team yapımı oyunun 2020 Kasım ayında geliştirilmiş hali çıktı Observer System Redux adıyla. Görsellik, oynanış açısından çok daha iyi ve hikaye üzerine de ekleme yapılmış bu remastered versiyonunda. Remastered haliyle bu oyunu oynamak istiyorum ama yamasını bulamadım. 2017 Observer oyununun yaması mevcut. O yamayı bu oyuna ekleyebilecek biri ya da yama ekibi var mıdır acaba? Yama orijinal oyun için halihazırda mevcut olduğundan sadece remastered versiyonu için yamaya birkaç ekleme, düzeltmeler olur sanırım. Oyun süresi ise 8-9 saat kısa yani. O yüzden mevcut yamanın da kullanılmasıyla beraber bu oyuna türkçe yama işlemi kısa sürer diye düşünüyorum. O yüzden istek oluşturmak istedim. Oyun hem hikâye anlamında hem de görsellik anlamında cidden muazzam. Çok iyi puanlar almış bir oyun ve Cyperpunk teması barındıran bir yapım. Ben ve benim gibi bu oyunu oynamak isteyen birçok kişi için cidden çok iyi olur yama eklenmesi. Umarım isteğim karşılık bulur.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 841 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar