Şimdi Ara

GEOW 2 de Çıkmadan Elde Edildi ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay vay vay çıksada yumulsak
  • 10.10.2008 HABERİ

Epic Games yaptığı açıklama ile Xbox 360 platformuna özel olarak geliştirilen aksiyon oyunu Gears of War 2'nin tamamlandığını duyurdu. Unreal 3 motorunun geliştirilmiş bir versiyonu ile hazırlanan oyun 7 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek.

• Geow 2 ile 1 in birbirine bağlantısı varmı?
    1. oyunu oynamadım direk 2. oyunu oynayacam da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Geow 2 ile 1 in birbirine bağlantısı varmı?

Var galiba.
  • vay anasını ya hemende bulmuş herif upload etsede çekmemek lazım belki 1 ihtimal olan bandan kurtulma şansımızı 0 a indirir
  • Resimdeki xbox olmak için nelerimi verirdim...
  • Review copy bence öyle olmaz, oyun bayağı coverlı felan...Ayrıca adamlar zaten piyasaya çıkış tarihinde tamamlamıyorki oyunları, birkaç ay önceden tamamlanmış oluyor gerisi pazarlama formaliteleri. Hem Epic veya başka birçok firma oyunu incelesinler diye millete tam sürümünü gönderirlerki iyi önizlenim düşsün kamuoyuna review göndermenin de anlamı yok oyunu inceleyecek olanlara. Bu eleman upload edebilir bugün yarın bizde oyunu oynamaya başlarız demek oluyor bu.
  • çok güzel haber ,bencede Review sürüm değil bu full gibi görünüyor artık bu akşam ekliyoruz oyunu hadı bakalım
  • Yahu, arkadaşlar ne kadar sabırsızsınız.Oyun daha resmen çıkmadı daha 27 gün var deniyor, hala oynucam diyosunuz
    Muhtemelen elinizde dünya kadar oyun var, onları oynayın vakit gelene kadar.
    Yok ille de banlanmak istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz.
    Ne diye riske giriyorsunuz ki
  • Live'a gireceğimizi kim söyledi oynarken? Ayrıca kopya kullanıyorsan zaten sonu belli bu işin. Atın ölümü arpadan olmuş olur.
  • arkadaşlar oyun cd'si tester için gönderilenlerden büyük ihtimalle.

oyunu daha önceden ineceleyip, herhangibir bug olduğunda teknik ekibe ileten, bu iletme sonucunda da para kazanan insanlar var. bunlara tester denir. tester lar progamer(prof. oyuncu) ya da oyun yapımcılarından seçilir. seçenler de bizzat oyunu tasarlayan ekipdir. daha önceden, caesar 4 ve sacred 1 için ben de tester'lık yapmıştım ve 40'a yakın hata/bug bulmuştum. özellikle RPG oyunları, tester için tam bir kabustur. testerlara gönderilen oyunlar yapılmamış şekildedir. mesela tester a gönderilen bir oyun, 2. bölümün sonunda takılabilir ve hiçbir şekilde gitmeyebilir. aynı şekilde, bir duvara yapışabilirsiniz ve hiçbir şekilde gidemeyebilirsiniz. saint's row 1'un tester larından biri de çok yakın bir arkadaşımdı. size şöyle bir hatadan bahsedeyim, oyunda bir görev var, o görevi yaptıktan sonra grafik motoru sapıtıyordu ve oyundaki adamın kafası, vucudundan 10 metre falan önde gidiyordu. oyunu inceleyen adamlara gönderilen oyunlar, ham meyveye benzer. tad alamazsınız. ayrıca, yanılmıyorsam x360 da şöyle bir koruma koymuşlar. tester'ların konsollarındaki seri numaralar XBL da kayıtlı ve onlara gönderilen oyunlar numaralı. yani başka biri oynarsa hem tester ın başı ağrır hem de oynayanın. buna benzer bir yöntem vardı, saint's row oynayan arkadaş anlatıyordu fakat aklımda pek kalmamış.

• quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Belki konusu degil ama Fallout 3'un seed4 versiyonunu oynayanların oyundan herhangi bir sikayeti var mı?

Şikayet varmı bilmiyorum ama Seed4ME grubunun upload ettiği oyunun beta olduğu kesin.Dergi incelemeleri için gönderilen beta sürüm olduğu için Seed4ME grubunun upload ettiği hiçbir oyunu indirmedim ve de indirmeyeceğim.
  • Harbiden Fallout3 full sürüm geldimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ben şahsen bu oyunu beklememe rağmen indirmiyorum yakında vortex versiyonu falan gelir herhalde biraz daha bekleyelim

Ben başladım indirmeye 1gb indi sonra yorumları okudum.Diğerleri de yeni farkına varmıştı Seed4ME kopyası olduğunun ve bende indirmeyi durdurdum.Devam ettirmeyi de hiç mi hiç düşünmüyorum.İnşallah 1-2 güne kadar full sürüm düşer de oynamaya başlarız.Beklemeye devam...

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Harbiden Fallout3 full sürüm geldimi ?

Yok dostum halen gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 11 Ekim 2008; 21:14:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Resimdeki xbox olmak için nelerimi verirdim...

ben de o son resimde geow2 dvdsini ve küçük not kağıdını tutan el olmak için nelerimi verirdim ama ruhuma asla sahip olamazlar arka bahçeyi alsalar da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Geow 2 ile 1 in birbirine bağlantısı varmı?

Var galiba.

Var var kesin,yani mantıken olmalı.
  • kesin cliff'in bi akrabasıdır bu
    şaka bir yana milletin eline düşmüş oyun biz hala gün sayıyoruz
  • Hadi yaw hala düşmedi mi piyasaya bu ne biçim iş

Tam sürüm yarım sürüm,ekmek arası falan farketmez her türlüsü afiyetle yenir oynanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Hadi yaw hala düşmedi mi piyasaya bu ne biçim iş

Tam sürüm yarım sürüm,ekmek arası falan farketmez her türlüsü afiyetle yenir oynanır

sonra mikisoft da seni ekmek arası yesin deme
    sakın ha kanmayın

fall out 3 ün de şuanki tüm uploadları reviewdir sakın denemeyin makinaya da zarar verir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.