Şimdi Ara

GEOW 2 de Çıkmadan Elde Edildi ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiçbir Seed4ME upload ını indirmeyin desek yeterli olur sanırım.Bu Beta işini başlatan grup.

Al sana Seed4ME
  • kahrol aral al sana seed4me
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Bir bakın derim ben

http://picasaweb.google.com/nintendork/GearsOfWar2#

Adamım ne yaptın sen yaa,dayanamadım yarısında kapattım,çok güzeller

Tv TOSH XF sanırım çok iyi bu seriler...

• Ben daha iyisini koyardım buraya ama maalesef oyun PS3'e çıkmıyor

• Çıktığında ben sana Xboxı yollayacağım

Yada sen bana kameranı yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 12 Ekim 2008; 0:48:07 >
  • Vallaha mı joseph?

• off süper ya....

çıksada alsak valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

arkadaşlar oyun cd'si tester için gönderilenlerden büyük ihtimalle.

oyunu daha önceden ineceleyip, herhangibir bug olduğunda teknik ekibe ileten, bu iletme sonucunda da para kazanan insanlar var. bunlara tester denir. tester lar progamer(prof. oyuncu) ya da oyun yapımcılarından seçilir. seçenler de bizzat oyunu tasarlayan ekipdir. daha önceden, caesar 4 ve sacred 1 için ben de tester'lık yapmıştım ve 40'a yakın hata/bug bulmuştum. özellikle RPG oyunları, tester için tam bir kabustur. testerlara gönderilen oyunlar yapılmamış şekildedir. mesela tester a gönderilen bir oyun, 2. bölümün sonunda takılabilir ve hiçbir şekilde gitmeyebilir. aynı şekilde, bir duvara yapışabilirsiniz ve hiçbir şekilde gidemeyebilirsiniz. saint's row 1'un tester larından biri de çok yakın bir arkadaşımdı. size şöyle bir hatadan bahsedeyim, oyunda bir görev var, o görevi yaptıktan sonra grafik motoru sapıtıyordu ve oyundaki adamın kafası, vucudundan 10 metre falan önde gidiyordu. oyunu inceleyen adamlara gönderilen oyunlar, ham meyveye benzer. tad alamazsınız. ayrıca, yanılmıyorsam x360 da şöyle bir koruma koymuşlar. tester'ların konsollarındaki seri numaralar XBL da kayıtlı ve onlara gönderilen oyunlar numaralı. yani başka biri oynarsa hem tester ın başı ağrır hem de oynayanın. buna benzer bir yöntem vardı, saint's row oynayan arkadaş anlatıyordu fakat aklımda pek kalmamış.

Etkilendim anlattıklarından teşekkür ederim (Tırstım walla)

• Oyun çıksın 4-5 gün sonra oynayacağım. Asla çıkış tarihinden önce oyun oynamam hatta çıkış tarihinden 1 hafta sonra oyunu oynarım. Ban ile ilgisi yok bu durumun yoksa her türlü ban yeme olasılığı var.

Bu arada adam çok şanslıymış şimdiden oyunu yalayıp yutmuştur kesin...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.